Caravana care aduce CULTURA la tine acasa

0

Vara asta filmele și cărțile vin la tine! Lasă-te furat de lumea fascinantă a culturii, chiar la tine în oraș, cu Caravana Culturală, un proiect marca Inspire.

Pe data de 9 Iulie începe prima Caravana Culturală de film si carte din Romania, un eveniment care se va desfășura în orașele mici și mijlocii din Romania și care, timp de două zile consecutive, va aduce mai aproape de familia ta artiștii, autorii și titlurile preferate.

Afis Caravana Culturala - national

Dăm startul în Vaslui unde ne întâlnim în Piața Traian (9 Iulie) și continuăm în Fălticeni(11 Iulie), Botoșani(13 Iulie), Dorohoi(15 Iulie) și Câmpulung Moldovenesc(17 Iulie). Ca să afli când ajungem și la tine în oraș, te invităm pe siteul nostru: http://caravanaculturala.inspiregroup.ro/.

În fiecare seară vei avea ocazia să vizionezi un film de colecție pe marele ecran și să câștigi premii în cărți de la editura Nemira. Vor fi alături de noi și partenerii Mercedes Benz, E-Boda, Dr. Oetker, Titan, Staropramen, Provident, Pur, Persil, 3M și Nescafe  care te vor așteapta la eveniment cu multe alte activități, premii și surprize estivale.

Eveniment susținut de: Hotnews, WebPR, Cinemagia, Zile si Nopti, Ziare.com, Adevarul, Business24, Studentdinprovincie, Urban.ro, Edu News, Sapte Seri, Romania Pozitiva, 9AM, Wall Street, Bookland, Romania Pozitiva, Studentie.ro, Rol.ro, Calendarevenimente.ro, RegieLive.ro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează