Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Caravana care aduce CULTURA la tine acasă

0

Inspire Group a demarat Caravana Culturală, cel mai lung și vesel traseu de film și carte din România. Vara asta aducem filme și cărți, premii și multe alte surprize la tine în oraș.

Ne pregătim să încheiem turul Moldovei cu Dorohoi și Câmpulung Moldovenesc și ne pregătim pentru următoarele orașe de pe listă: Reghin (19/20 Iulie), Baia Mare (21/22 Iulie), Gherla (23/24 Iulie), Aiud (25/26 Iulie), Blaj (27/28 Iulie) și Cugir (29/30 Iulie). Ca să afli când ajungem și la tine în oraș, te invităm pe site-ul nostru: http://caravanaculturala.inspiregroup.ro/.

Afis Caravana Culturala

Și ca să afli ce ți-am pregătit, îți povestim cum ne-am distrat până acum:

Pasionații de filme au experimentat Parisul anilor 1920 prin „Midnight in Paris”, iar în a doua zi au putut viziona un alt film de Oscar – „The King’s Speech”. Cu mic cu mare, ne-am strâns în colțul de lectură unde editura Nemira ne-a pregătit o selecție de carte bine gândită pentru toate generațiile și toate gusturile.

De asemenea, participanții au avut parte de activități interactive alături de partenerii noștri: S-au jucat la Xbox la standul Pur (Henkel), au luat parte la demonstrații de produs, au câștigat  cărți, au testat noul produs 3in1 cu zahăr brun de la Nescafe, au descoperit serviciile Provident și au intrat în cursa pentru premii oferite de 3M și Scotch-Brite, Henkel, iar în cea de-a doua zi a evenimentului, au putut câștiga un telefon Sunny V38 de la E-Boda, produse de la Titan și de la Ristorante Dr. Oetker. Mulțumim și partenerilor de la Staropramen, Provident, Vivat și Dwyn pentru sprijinul acordat.

Te așteptăm și pe pagina de Facebook oficială a Caravanei pentru a descoperi ultimele noutăți.

Eveniment susținut de: Kiss FM, România Liberă, Gratuitor, Agerpres, Adevărul, Hotnews, WebPR, Cinemagia, Gratuitor, Zile și Nopți, Agerpres, Ziare.com, Business24, Urban.ro, Edu News, Șapte Seri, România Pozitivă, 9AM, Wall Street, Bookland, România Pozitivă, Studenție.ro, Rol.ro, Calendarevenimente.ro, Studentdinprovincie, RegieLive.ro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.