Caravana care aduce CULTURA la tine acasă

0

Inspire Group a demarat Caravana Culturală, cel mai lung și vesel traseu de film și carte din România. Vara asta aducem filme și cărți, premii și multe alte surprize la tine în oraș.

Ne pregătim să încheiem turul Moldovei cu Dorohoi și Câmpulung Moldovenesc și ne pregătim pentru următoarele orașe de pe listă: Reghin (19/20 Iulie), Baia Mare (21/22 Iulie), Gherla (23/24 Iulie), Aiud (25/26 Iulie), Blaj (27/28 Iulie) și Cugir (29/30 Iulie). Ca să afli când ajungem și la tine în oraș, te invităm pe site-ul nostru: http://caravanaculturala.inspiregroup.ro/.

Afis Caravana Culturala

Și ca să afli ce ți-am pregătit, îți povestim cum ne-am distrat până acum:

Pasionații de filme au experimentat Parisul anilor 1920 prin „Midnight in Paris”, iar în a doua zi au putut viziona un alt film de Oscar – „The King’s Speech”. Cu mic cu mare, ne-am strâns în colțul de lectură unde editura Nemira ne-a pregătit o selecție de carte bine gândită pentru toate generațiile și toate gusturile.

De asemenea, participanții au avut parte de activități interactive alături de partenerii noștri: S-au jucat la Xbox la standul Pur (Henkel), au luat parte la demonstrații de produs, au câștigat  cărți, au testat noul produs 3in1 cu zahăr brun de la Nescafe, au descoperit serviciile Provident și au intrat în cursa pentru premii oferite de 3M și Scotch-Brite, Henkel, iar în cea de-a doua zi a evenimentului, au putut câștiga un telefon Sunny V38 de la E-Boda, produse de la Titan și de la Ristorante Dr. Oetker. Mulțumim și partenerilor de la Staropramen, Provident, Vivat și Dwyn pentru sprijinul acordat.

Te așteptăm și pe pagina de Facebook oficială a Caravanei pentru a descoperi ultimele noutăți.

Eveniment susținut de: Kiss FM, România Liberă, Gratuitor, Agerpres, Adevărul, Hotnews, WebPR, Cinemagia, Gratuitor, Zile și Nopți, Agerpres, Ziare.com, Business24, Urban.ro, Edu News, Șapte Seri, România Pozitivă, 9AM, Wall Street, Bookland, România Pozitivă, Studenție.ro, Rol.ro, Calendarevenimente.ro, Studentdinprovincie, RegieLive.ro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează