Caravana BookLand, pe placul focșănenilor

0

Focșănenii ne-au demonstrat că sunt niște cititori frenetici, așa că BookLand şi-a instalat tabăra la Focșani! Până pe 27 octombrie,în Promenada Focșani Mall, toată lumea este așteptată cu oferte irezistibile la cărți, muzică, film și jocuri. Bineînțeles, va fi loc și de distracție! Evenimentele artistice și culturale nu vor lipsi.

Caravana BookLand multumește centrului comercial Promenada Focșani Mall, în special doamnei Alina Lungu, specialist Marketing al centrului comercial Promenada Focșani.

Ai cu ce te lăuda?

promenada_focsaniCaravana BookLand pune la dispoziţia pasionatilor de carte si cultura cele mai noi apariţii editoriale, care vor face viaţa mult mai frumoasă şi conversaţiile mai interesante.

Suntem foarte fericiţi că succesul înregistrat anul trecut, precum și feedback-ul pozitiv primit de la vizitatorii Promenada Focșani au făcut ca târgul urban de carte Bookland să ne calce pragul din nou. Fiind un eveniment care s-a bucurat de o largă popularitate, ne așteptăm ca luna aceasta să-i surprindem din nou, în mod pozitiv pe clienţii noștri și să înlesnim astfel accesul la cele mai noi titluri de carte, muzică, film și jocuri. Astfel, în perioada 15 – 27 0ctombrie, Promenada Focșani și Bookland își așteaptă prietenii cu multă muzică, filme și cărţi, fără să-i uite însă pe cei mici, pe care-i invită să viziteze frumoasa lume a basmelor și a desenelor animate, venită la Focșani o dată cu târgul de carte.” a declarat doamna Alina Lungu, specialist Marketing al centrului comercial Promenada Focșani.

 

Cei care vor fi alături de Caravana BookLand în noua aventură sunt rugaţi să işi confirme prezenţa accesând linkul de mai jos.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=573072092737947&set=a.314993135212512.75707.314966175215208&type=1&theater

În comunitatea BookLand se găsesc mai multe informaţii despre desfăşurarea Caravanei BookLand, oferte, promotii, concursuri si alte stiri savuroase din lumea cărţii.

Alătură-te cu un LIKE:  https://www.facebook.com/targdecarte

Despre BookLand

Caravana BookLand

Caravana BookLand este o serie inedita de targuri mobile de carte, muzica, film si jocuri, aflata la a 3-a editie, prezenta pe parcursul anului 2013 in 19 orase din tara, timp de 42 de saptamani (5 Martie – 23 Decembrie). Conceptul BookLand este unul inovator, atat prin amploarea geografica, cat si prin formatul dinamic cu servicii integrate puse la dispozitia editurilor (logistica / vanzare / promovare). BookLanderii sunt asteptati in principalele piete, parcuri si centre comerciale din tara cu mii de titluri la pret de producator, premii si momente de exceptie.

Libraria online www.book-land.ro

Pentru a pastra legatura continua cu clientii intalniti in Caravana, BookLand a lansat in Noiembrie 2011 si libraria online www.book-land.ro, care ofera peste 27,000 titluri carte, muzica, film, jocuri, cadouri si birotica. Pe langa preturile reduse cu pana la 25%, in fiecare colet clientii gasesc cadouri variate de la o saptamana la alta. Odata creat contul pe www.book-land.ro clientii beneficiaza de un voucher de 5 lei, iar prima comanda in valoare de minim 50 lei se livreaza cu cost de transport zero.”

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează