Campania ”Un Martisor pentru un Zambet” începe în 13 februarie la Iași

2

Fundatia Star of Hope Romania in parteneriat cu Patronatul Sfera, Clubul Rotary 2000 Iasi si Complexul Comercial Iulius Mall, deruleaza  in perioada 13 februarie – 8 martie 2012, a doua editie a campaniei ”Un Martisor pentru un Zambet”, dedicata sustinerii copiilor cu dizabilitati. Ne dorim ca prin intermediul acestei campanii sa implicam comunitatea in activitatea de strangere de fonduri pentru sustinerea activitatilor de terapie recuperatorie din Cadrul Centrului Regional de Reabilitare pentru copii si tineri cu dizabilitati “Steaua Sperantei” Iasi.

In data de 14 februarie 2012 orele 15.00 va avea loc inaugurarea oficiala a standului  in complexul comercial Iulius MALL, etajul 2 ( langa Carturesti ), un stand unde vizitatorii vor putea afla mai multe informatii despre activitatea Fundatiei Star of Hope Romania cat si despre beneficiarii care au nevoie de ajutorul nostru.

Patronatul Sfera si Clubul Rotary 2000 Iasi fac primul pas in acest demers si doneaza o serie de obiecte pentru a fi expuse spre vanzare pentru sustinerea copiilor cu dizabilitati. La stand vor fi expuse martisoare, felicitari si alte obiecte realizate de copii si tineri cu dizabilitati in cadrul Clubului Fundatiei Star of Hope Romania cat si de tineri de la Colegiul Tehnic “Ion Holban” Iasi.

Invitam membrii comunitatii sa ajute copiii cu dizabilitati prin achizitionarea obiectelor care vor fi expuse la stand contra unei donatii sau implicandu-se in Campania 2% , prin completarea fiselor 2% – directionarea  din impozitul anual pe venit catre Fundatia Star of Hope Romania.

Fondurile obtinute vor fi utilizate pentru acoperirea costurilor abonamentelor de transport ale copiilor cu dizabilitati care provin din mediul rural cat si pentru sustinerea sedintelor de terapie recuperatorie ( kinetoterapie ) a copiilor cu dizabilitati ce provin din familii defavorizate si pentru interventii medicale.

 

“De cate ori zambesti la cineva, este un dar pentru acea persoana!” Maica Tereza. Sta in bunavointa noastra puterea de a schimba fiecare zambet al copiilor cu dizabilitati intr-o sansa. O sansa la integrarea sociala, la dreptul de a avea o viata normala.

 

Fundaţia Star of Hope Romania este o organizaţie neguvernamentală românească, înfiinţată în anul 1998 cu sediul central la Iaşi. Misiunea fundaţiei este de a îmbunătăţi calitatea vieţii copiilor aflaţi în dificultate în special a copiilor cu dizabilităţi. Fundaţia a infiintat si sustine 4 Centre de Zi pentru copii cu dizabilităţi şi 2 Centre de Zi pentru copii cu risc de abandon scolar si familial.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.