Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Campania națională „Plantăm fapte bune” va ajunge anul acesta în Orașul Berești, Județul Galați

0

Ne dorim un viitor mai verde, aer mai curat! În urma unui parteneriat cu Plantăm fapte bune în România, aceștia vor realiza GRATUIT împădurirea unei suprafețe totale de 3,12 ha din terenul primăriei.

Ieri, alături de reprezentantul asociației am identificat zonele disponibile și am luat probe de sol. În două săptămâni aceștia se vor întoarce cu o echipă de voluntari care vor planta puieții. Asociația si-a exprimat disponibilitatea de a ne ajuta în viitor și cu puieți, arbuști pentru înfrumusețarea orașului.
Da, se pot face lucruri frumoase și fără cheltuială din partea noastră! Activitățile de voluntariat și parteneriatele cu diverse ONG-uri sunt o ocazie bună de a ne dezvolta și vor rămâne o prioritate pentru noi! #sepoate
Sursa text și foto: Primăria Berești, Județul Galați

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.