Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Campania “Mănuşi cu dragoste” @ Galați

0

Mâine, Marti 25 octombrie, la ora 10.30 membrii Clubului Seniorilor, de la Fundatia „Impreuna” se adună la Casa de Cultura a Sindicatelor Galati, etajul I, pentru a dona tot ce au lucrat la Atelierul “Fashion Crochet” din cadrul fundaţiei.

Nu uitaţi de Campania “Mănuşi cu dragoste”! S-au adunat până acum mănuşi, căciuliţe, fulare şi ciorapei pentru 25 de copilasi. Haideţi să aducem un zâmbet pe chipul unor copii minunaţi.

Aşa cum v-am spus, donăm aceste daruri pentru un grup de 100 de copii cu vârste cuprinse intre 5 si 18 ani. Se apropie frigul, gândiţi-vă şi la aceşti copii si adolescenti care au nevoie de tot sprijinul nostru!!!

afis-manusi-cu-dragoste

Vor fi mănuşi şi lucruşoare vesele, colorate, cu teme, realizate cu mult talent, migală şi dragoste. Lucrusoarele se strâng până cel târziu sfârşitul lunii octombrie.

Sustine si tu Campania “Mănusi cu dragoste”!

O campanie initiată de scriitoarea Angela Baciu

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.