Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

 CAMPANIA „MĂNUȘI CU DRAGOSTE”  a  ajuns si la Scoala nr.17 din Galati

0

 unnamed (1)

Dragii mei,

aşa cum v-am spus, Campania „Mănuşi cu Dragoste” (ed.I), s-a încheiat. Aş dori să mulţumesc tuturor celor ce mi-aţi fost aproape, că aţi fost buni şi generoşi, să vă mulţumesc pentru încredere, promptitudine şi prietenie. Ultimele pachete cu mănuşi au ajuns la minunaţii copilaşi de la Şcoala nr.17 din Galaţi. Ei au lăsat pentru toţi un gând şi o mulţumire într-o…inimioară roşie. Bravo, copii!!!

Angela Baciu

Scriitor, initiator Campania „Manusi cu Dragoste”

 

Scrisoare de Multumire:

„În săptămâna premergătoare Crăciunului, la Școala Gimnazială Nr. 17 Galați, elevii au fost antrenați, cu sprijinul profesorilor de limba română (Cărăușu Nicoleta și Barbu Anca) și desen (Vădeanu Adrian) într-o călătorie de suflet, până la ieslea Pruncului Iisus. Cu atingerile line ale inimii, mâinile harnice ale elevilor din clasele V-VIII, au adus ”Daruri pentru Pruncul Sfânt” (denumirea concursului), daruri contând în creații literare și plastice: poezii, proză scurtă și desene, ce stau și acum mărturie a preaplinului lor sufletesc, în expoziția din holul școlii.

După Crăciun, în perioada 9-16 ianuarie 2017, un alt eveniment – Concursul ”Ningând cu flori albastre – omagiu Poetului Mihai Eminescu” – i-a antrenat pe elevii claselor V-VIII să răsfoiască pagini de istorie a literaturii și să iși exprime dragostea și gratitudinea față de marele poet. Rănduri de biobliografie eminesciană  s-au împletit cu tâlcuiri de versuri și chiar încercări, din partea copiilor, de așezare a emoțiilor in stihuri personale.

Prin bunăvoința poetei și omului de cultură, doamna Angela Baciu, care a atras Școlii nr.17 o frumoasă donatie prin Campania Umanitara „Manusi cu Dragoste”, lucrările elevilor de la ambele concursuri au fost premiate, pe 17 ianuarie 2017, cu daruri „călduroase”: mănuși si căciulite pufoase. Bucuria copiilor a fost efeverscentă, mai ales că în curtea școlii zăpada încă domnea ademenitor.

Un gand de final, o urare sinceră din partea câtorva copii premiați s-au așezat în cele din urmă pe o …planșă în formă de inimă…Vă multumim tuturor celor ce ne-ati facut iarna mai usor de suportat: Diana Farca, Dan T.Necsa, fam. Drujescu, fam Susanu si, fireste, doamnei Angela Baciu.

Vă multumim.”

A consemnat: Prof. Nicoleta Cărăușu, Școala Gimn. Nr. 17 Galați

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.