Campania “Băcăuani Activi”

0

Ești înconjurat de oameni implicați care contribuie în fiecare zi la schimbarea în bine a comunității băcăuane? Atunci este momentul să îi susții!

Asociația “Romanian Youth Movement for Democracy” (RYMD), în parteneriat cu asociația “Un Zâmbet” Bacău organizează în perioada 2 decembrie – 17 decembrie 2014 campania “Băcăuani Activi” prin intermediul căreia ne propunem să îi promovăm pe cetățenii care, prin implicarea și devotamentul lor, au reușit să contribuie la dezvoltarea comunității băcăuane în anul 2014.

Afis final campanie bacauni activi

Portretul unui Cetățean Activ

– este implicat în comunitatea bacăuană, a desfășurat/deșfășoară activități cu impact pozitiv în diferite domenii (antreprenoriat, educațional, politic, sportiv, artistic, voluntariat, mass-media etc )

– este persoană energică, dinamică și optimistă, care privește “partea plină a paharului”;

– are spirit de inițiativă, este ingenios, împărtășeste și aplică ideile sale inovatoare pentru Bacău;

– o persoană informată despre noutățile și schimbările care au loc la nivelul județului/ municipiului;
– cinstit, responsabil și dedicat muncii sale;

– nu în ultimul rând, devotat comunității din care provine.

Ai regăsit pe cineva care se încadrează în descrierea de mai sus?

Trimite propunerea ta la adresa contact@bacaulactiv.ro până pe data de 7 decembrie 2014, iar în perioada 8 – 16 decembrie 2014 vei putea să-l susții acordându-i votul tău prin intermediul website-ului www.bacaulactiv.ro sau a paginii noastre de Facebook.

Anunțarea câștigatorului va avea loc miercuri, 17 decembrie 2014, în cadrul conferinței “Aleșii Băcăuani la raport”.

Campania este organizată sub egida proiectului “Cetățeni activi pentru Bacău” finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează