Cafeneaua Pasoptista, Iasi 28 ianuarie 2010

1

Am aflat de la formare.info despre o nouă întâlnire marca „Noii Pasoptisti”!

Tara noua. Cautam Cetateni.

De noi depinde ca Romania sa devina o tara in care chiar merita sa traiesti! Vino alaturi de noi in proiectul Noii Pasoptisti, ce isi propune sa creeze si sa activeze o comunitate puternica de romani care POT si VOR sa transforme Romania. Aidoma inaintasilor de la 1848, vrem sa contribuim la transformarea Romaniei. Ne intalnim sa alcatuim Proclamatia Noilor Pasoptisti si sa ne punem pe treaba.

Ce implica acest demers, cum vrem sa actionam si ce poti sa faci tu, vei afla daca vii la Cafeneaua Pasoptista de la Iasi, pe 28 ianuarie, ora 16:00, la DUBLIN PUB (Str.Vasile Conta, Nr.30). Asteptam confirmarea ta la tel: 0729158138 sau e-mail: ana.hajdau@synergetica.ro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

  1. avatar

    Vai ce bine suna: Tara NOUA! Cautam cetateni!! DA! vreau sa devin cetatean al acestei Românii schimbate, careia îi pasa de soarta si de bunastarea românilor de rând!

Comentează