Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Branding Romania la Viena. Proiectul „Drumul de pelerinaj Viena – Bucovina“!

0

România şi-a prezentat oferta şi destinaţiile turistice la târgul de profil desfăşurat la Viena – ”Ferien Messe 2010”, în perioada 14-17 ianuarie a.c. În cadrul târgului a fost lansat programul „Pelerin în Bucovina“, ca parte componentă a proiectului „Drumul de pelerinaj Viena – Bucovina“, un proiect comun romano-austriac.

Romaniantimes.at a scris despre acest proiect un articol din care noi cităm câteva informaţii:

Romania launches Bukovina pilgrimage project in Vienna

bucovinaThe „Pilgrimage to Bukovina” programme was launched at Vienna’s Holiday Fair 2010 last week, Romania’s Tourism Ministry said today (Thurs). The project was launched as part of a joint Austrian-Romanian Vienna-Bukovina pilgrimage route project that will take Austrian tourists in pilgrimage to colourful 14th-century monasteries in the Bukovina region in northern Romania. The monasteries are on UNESCO’s list of world heritage monuments and are unique in the world for their architecture and the paintings on their facades.

De pe site-ul Ministerului Turismului redăm în totalitate comunicatul de presă despre acest proiect.

Comunicat de presă
România şi-a prezentat oferta la târgul de turism de la Viena

România şi-a prezentat oferta şi destinaţiile turistice la târgul de profil desfăşurat la Viena – ”Ferien Messe 2010”, în perioada 14-17 ianuarie a.c.

România a participat la ediţia din acest an cu un stand naţional de 210 mp din care, 50 mp au fost oferiţi gratuit de organizatori, ca urmare a gradului ridicat de atractivitate a standului în care au fost prezenţi cu exponate şi demonstraţii 3 meşteri populari: o încondeietoare de ouă de Paşte de la Moldoviţa, un meşter olar de la Margina şi un sculptor în lemn din Delta Dunării. De asemenea, la stand a fost prezent, oferind spre degustare produse tradiţionale din Bucovina, un producător de mezeluri, precum şi ansamblul artistic „Ciprian Porumbescu“ din Suceava. Prin demonstraţiile meşterilor populari, prin prezenţa produselor tradiţionale cât şi prin prestaţia ansamblului artistic, standul României a fost în permanenţă ca un magnet pentru public.

În cele 4 zile de târg, 16 expozanţi din standul României au oferit peste 12.000 de prospecte şi informaţii despre oferta turistică românească. Alături de agenţii de turism au fost prezente Consiliile Judeţene Suceava şi Tulcea, Asociaţiile de promovare din Bucovina şi Banat precum şi companii aeriene.

În cadrul târgului a fost lansat programul „Pelerin în Bucovina“, ca parte componentă a proiectului „Drumul de pelerinaj Viena – Bucovina“, un proiect comun romano-austriac.

În cea de-a doua seara a manifestării, Biroul de promovare şi informare turistică al României din Austria a organizat, cu sprijinul Consiliului Judeţean Suceava, „Seara bucovineana“. Au participat peste 220 de factori de decizie şi specialişti ai tuturor marilor tur-operatori de pe piaţa austriacă, cât şi reprezentanţi ai mass-media din Austria.

Publicul a fost interesat de oferta turistică românească, în special de Bucovina, Transilvania, Delta Dunării, drumeţiile în Carpaţi, Bucureşti şi Banat şi încheind cu produse de nişă cum ar fi caravane auto sau moto şi turism de aventura sau activ.

Târgul, organizat în Complexul Expoziţional Prater din capitala Austriei, a reunit peste 800 de expozanţi din 70 de ţări, bucurându-se de prezenţa a peste 147.000 de vizitatori.

Biroul de presă, 19 ianuarie 2010

(foto pe site-ul Romaniantimes.at)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.