Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

BookLand vine cu drag la Bacău!

0

Incepand de marti, 2 octombrie, Caravana BookLand vine la Bacau, si va asteapta cu mic cu mare in Arena Mall.

 

Cel mai cool si prietenos targ de carte din Romania le-a pregatit booklanderilor bacauani un playlist de peste 9000 de titluri de carte, muzica, film si jocuri, de la cele peste 70 de edituri participante. BookLand va face sa ploua cu oferte la carte si surprize culturale saptamana viitoare in Arena Mall!

“Orice lucru placut il intampinam cu entuziasm, Caravana Bookland incadrandu-se cu brio in aceasta categorie. Scopul evenimentului, de a promova cultura si cartea, are ca fundament un caracter nobil; astfel incat va reusi sa atraga atentia si interesul clientilor centrului comercial Arena Mall. Ne dorim din toata inima ca si anul viitor sa avem sansa de a colabora si de a oferi bacauanilor posibilitatea de a se relaxa in compania cartilor ” a declarat Ionut Albu, reprezentant Arena Mall

Micii si marii artisti urca pe scena BookLand!

Joi, 4 octombrie, de la ora 18.30, elevii de la Palatul Copiilor Bacau vor sustine in cadrul Caravanei BookLand un atelier de pictura, si va invita sa le admirati lucrarile proaspete intr-un cadru cultural. Tot joi, de la ora 19.00 le-am pregatit iubitorilor de poezie o seara incantatoare in compania poetilor bacauani Ovidiu Genaru, Calistrat Costin si Petre Scutelnicu. Iar vineri, 5 octombrie, elevii de la Palatul Copiilor Bacau vin special pentru a ne surprinde cu un moment artistic de muzica si dans.

Ne aflam pentru prima data la Bacau, si cum se spune in fotbal, „speram sa facem o figura frumoasa”, sa satisfacem dorinta de lectura a bacauanilor, speram sa nu-i dezamagim. Venim cu peste 9000 de titluri de la peste 70 de edituri, deci o oferta consistenta de carte, muzica, film si jocuri. Ii asteptam pe booklanderii bacauani la Arena Mall, de marti, 2 octombrie, pana duminica, 7 octombrie, cu promotii, concursuri, momente artistice si multe alte surprize, a declarat Sorin Lucaci, coordonatorul proiectului Caravana BookLand.

Te asteptam cu drag sa-ti iei portia de cultura in Arena Mall din Bacau! Povestea continua.
“BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheama, ci ii urmeaza!”

—–

Despre BookLand

Caravana BookLand
Caravana BookLand este cel mai inedit targ de carte, muzica, film si jocuri, aflat la a 2-a editie, prezent pe parcursul anului 2012 in 39 de orase din tara, timp de 42 de saptamani.

Conceptul BookLand este unul inovator, atat prin aria geografica de acoperire, cat si prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeasi umbrela. BookLanderii sunt asteptati cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale si momente de exceptie in principalele centre comerciale din Romania, precum si in cadrul librariei on-line www.book-land.ro

Libraria online www.book-land.ro
Sub aceeasi umbrela, BookLand integreaza si libraria on-line – www.book-land.ro – portal ce ofera cele mai noi titluri, recomandari, promotii si oferte speciale in materie de carte, muzica, film, jocuri, cadouri si birotica, fiind la dispozitia vizitatorilor sai si dupa ce Caravana BookLand a plecat catre o noua destinatie.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.