Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Bloggerii sună adunarea la o nouă întâlnire la Galați!

0
Bloggerii sună adunarea la o nouă întâlnire BGG!
Ajunsă la cea de a treia ediţie, întâlnirea bloggerilor (Blog Gathering Galaţi) va avea loc pe 21 Septembrie, începând cu orele 18.00, la Yoobi – The Social Connection Bar.
Această întâlnire are ca scop încurajarea dialogului şi susţinerea vocilor curajoase, care au talentul să împărtăşească unei lumi întregi părerile proprii.
Dacă faci parte din blogosfera românească, indiferent de oraş, naţionalitate sau religie te aşteptăm la această întâlnire, unde, pe lângă oamenii noi pe care îi vei cunoaşte, vei intra în contact cu reprezentanţii mediului online, jurnalişti, oameni de PR, dar nu numai.
VOI alegeţi ce proiecte merită împărtăşite, dragi bloggeri, aşa că notaţi data de 21 Septembrie ca ziua în care ne distrăm împreună, cu un scop util. Nu uitaţi să vă înscrieţi aici: http://www.gabrielursan.ro/bgg-3/ pentru participarea la această întâlnire.
BGG-3 final

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.