Bloggerii sună adunarea la o nouă întâlnire la Galați!

0
Bloggerii sună adunarea la o nouă întâlnire BGG!
Ajunsă la cea de a treia ediţie, întâlnirea bloggerilor (Blog Gathering Galaţi) va avea loc pe 21 Septembrie, începând cu orele 18.00, la Yoobi – The Social Connection Bar.
Această întâlnire are ca scop încurajarea dialogului şi susţinerea vocilor curajoase, care au talentul să împărtăşească unei lumi întregi părerile proprii.
Dacă faci parte din blogosfera românească, indiferent de oraş, naţionalitate sau religie te aşteptăm la această întâlnire, unde, pe lângă oamenii noi pe care îi vei cunoaşte, vei intra în contact cu reprezentanţii mediului online, jurnalişti, oameni de PR, dar nu numai.
VOI alegeţi ce proiecte merită împărtăşite, dragi bloggeri, aşa că notaţi data de 21 Septembrie ca ziua în care ne distrăm împreună, cu un scop util. Nu uitaţi să vă înscrieţi aici: http://www.gabrielursan.ro/bgg-3/ pentru participarea la această întâlnire.
BGG-3 final

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează