Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Blog Gathering Galați, ediția a-IV-a

1

Blog Gathering Galați strigă adunarea pentru a patra oară, pe 30 Ianuarie 2014 la restaurantul Flow și Union Jack (Galați)!

De data aceasta, formatul BGG vine cu îmbunătățiri pentru a ajuta bloggerii gălățeni și brăileni, dar și oamenii interesați de on-line. Astfel, începând cu ora 17.00, cei care doresc să afle secrete din această lume în continuă dezvoltare sunt așteptați să participe, preț de o oră, la sesiunea de speaking.

Cei care vor vorbi pe tema “cum să fii un om de on-line eficient” sau vor aduce în atenția bloggerilor proiecte ce merită împărtășite sunt:

Gabriel Ursan – Despre BGG
Adisaan(Adrian Aparaschivei) – Succese și eșecuri în meseria de freelancer
Lucian Talpeș – Eurobest
Prin Galați (Daniel Hendrix) – Paper Girl
Radu Turcescu – POT – Soluția unui antreprenoriat de success
Iar pentru că orice sesiune de speaking merită aprofundată, întâlnirea va continua la Union Jack, după ora 18.00, unde vom socializa într-un mediu prietenos și vom încheia parteneriate. Doar împreună putem crea un mediu on-line gălățean și brăilean mai bun, mai eficient!
Această întâlnire este posibilă datorită persoanelor implicate în proiect, deloc puține, dar și datorită sponsorilor: Union Jack, Restaurantul Flow, Tea World, Tshirt Factory, Revista Explore*.
poster-BGG-4

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.