Blog Gathering Galați, ediția a-IV-a

1

Blog Gathering Galați strigă adunarea pentru a patra oară, pe 30 Ianuarie 2014 la restaurantul Flow și Union Jack (Galați)!

De data aceasta, formatul BGG vine cu îmbunătățiri pentru a ajuta bloggerii gălățeni și brăileni, dar și oamenii interesați de on-line. Astfel, începând cu ora 17.00, cei care doresc să afle secrete din această lume în continuă dezvoltare sunt așteptați să participe, preț de o oră, la sesiunea de speaking.

Cei care vor vorbi pe tema “cum să fii un om de on-line eficient” sau vor aduce în atenția bloggerilor proiecte ce merită împărtășite sunt:

Gabriel Ursan – Despre BGG
Adisaan(Adrian Aparaschivei) – Succese și eșecuri în meseria de freelancer
Lucian Talpeș – Eurobest
Prin Galați (Daniel Hendrix) – Paper Girl
Radu Turcescu – POT – Soluția unui antreprenoriat de success
Iar pentru că orice sesiune de speaking merită aprofundată, întâlnirea va continua la Union Jack, după ora 18.00, unde vom socializa într-un mediu prietenos și vom încheia parteneriate. Doar împreună putem crea un mediu on-line gălățean și brăilean mai bun, mai eficient!
Această întâlnire este posibilă datorită persoanelor implicate în proiect, deloc puține, dar și datorită sponsorilor: Union Jack, Restaurantul Flow, Tea World, Tshirt Factory, Revista Explore*.
poster-BGG-4

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

Comentează