Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

BIG BUILD 2015: Dedeman – partener principal al evenimentului

0

BIG BUILD 2015: Dedeman – partener principal al evenimentului
8 familii din Bacău vor avea propria casă, ridicată în numai 5 zile

Dedeman a devenit partener principal al BIG BUILD, cel mai mare eveniment de construcție accelerată, voluntariat și comunicare a condițiilor de locuit din România, pe care Habitat for Humanity România îl organizează în fiecare an pentru a sărbători “Ziua Mondială a Locuirii”.

BIG BUILD 2015 Habitat for Humanity
Între 5 și 9 octombrie, opt familii cu venituri mici din Bacău vor vedea în numai cinci zile, cum visul de o viață, de a avea propria locuință, se îndeplinește. Habitat for Humanity România, împreună cu 200 de voluntari internaționali, corporatiști români și personalități, va construi 8 locuințe în numai 5 zile.
Dedeman sprijină misiunea Habitat for Humanity, de a eradica locuirea sărăcăcioasă, încă din 2005, prin importante donații în materiale și bani.

„Zilnic le oferim clienţilor noştri cele mai bune soluţii pentru construcţia, renovarea sau amenajarea casei. Sunt însă şi familii, şi din nefericire, multe la număr, care nu au şi nu îşi permit să construiască un loc al lor, pe care să îl numească „acasă”. Tocmai de aceea ne-am alăturat celor de la Habitat for Humanity pentru ca 8 familii din Bacău să ajungă să descopere confortul şi siguranţa unui cămin.”, a declarat Dragoş Pavăl, preşedintele companiei Dedeman.

“Cele mai importante lucruri din viața unui om se întâmplă acasă. Aici primim îngrijirea și dragostea atunci când suntem mici, educația și valorile care ne vor ghida în viață, aici învățăm respectul pentru semenii noștri și aici suntem fericiți alături de cei dragi.

Împreună cu Dedeman suntem cu un pas mai aproape de visul nostru: ca fiecare familie să aibă o casă decentă în care să trăiască. În numele celor opt familii care vor avea în sfârșit propria casă, mulțumim Dedeman pentru generoasa contribuție la BIG BUILD”, a declarat Mario DeMezzo, director național Habitat for Humanity România.
Familiile care vor beneficia de locuințelele noi din Bacău trebuie să fie în nevoie de o locuință decentă, trebuie să muncească un număr de ore la propria casă și să returneze către Habitat for Humanity România costul casei la prețul materialelor de construcție, pe o perioadă de 20 de ani, în rate lunare fără dobândă, fără profit. Sistemul Habitat for Humanity, dezvoltat de 39 de ani în 70 de țări din întreaga lume, responsabilizează familiile beneficiar și asigură fondurile pentru construcția de locuințe pentru alte familii dezavantajate.

Despre Dedeman
Dedeman este afacerea de succes a doi antreprenori români. Începând cu 1992, pe parcursul celor peste 23 ani de activitate, au dezvoltat o companie care a înregistrat un succes constant, datorat unei strategii de business desfăşurată în jurul clientului, cerinţele acestuia şi satisfacerea acestora fiind prioritare. Cultura organizaţională a companiei Dedeman include şi promovarea unei dezvoltări durabile a societăţii prin îmbunătăţirea permanentă a calităţii vieţii. Astfel, compania se implică în mod susţinut în sprijinirea cauzelor sociale prin oferirea de burse, donaţii şi sponsorizări.

Despre Habitat for Humanity România
Habitat for Humanity este o organizație non-profit prezentă în 70 de țări cu misiunea de a eradica locuirea sărăcăcioasă. Habitat for Humanity România construiește, reabilitează, oferă consultanță, suport tehnic și derulează programe de eficiență energetică, de prevenție și răspuns la dezastre pentru grupuri vulnerabile. În România este de 19 ani, timp în care a ajutat peste 36.000 de oameni să aibă un loc mai bun în care să trăiască. www.habitat.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.