BiciCurier, un serviciu de curierat rapid în Iași

0

În Iași este disponibil, începând cu iunie 2012, un tip de serviciu de curierat pe bicicletă. Prin BiciCurier se pot trimite în diferite zone ale orașului colete ce nu depășesc  cinci kilograme. Inițiatorul acestui serviciu este Daniel Damian, un tânăr creativ, cu spirit antreprenorial, care, în parteneriat cu Asociația Mai Bine, și-a propus dezvoltarea activității la nivel local.

„Considerăm că am lansat BiciCurier într-un moment propice pentru o astfel de piață, având în vedere, pe de o parte, lucrările din orașul Iași ce au îngreunat din ce în ce mai mult traficul în ultimele luni și, pe de altă parte, dezvoltarea proiectelor de business ce au luat amploare la nivel local. Curierii pe bicicletă sunt recunoscuți atât în marile metropole ale lumii, cât și în principalele orașe din România, precum București, Cluj și Timișoara, fapt ce ne face să credem că această idee prezintă un potențial destul de mare și pentru orașul Iași”, afirmă Daniel Damian, responsabil Relații clienți și livrări în cadrul BiciCurier.

BiciCurier asigură garanție pentru transportul corespondenței și acordă tarife preferențiale pentru clienți fideli, în funcție de numărul de comenzi. Așadar, putem trimite în diferite zone ale Iașului colete și scrisori într-o variantă ecologică, rapidă, cu respect față de mediu și oameni. Pe pagina serviciului sunt disponibile mai multe informații despre tarife, modalități de comandă și program de funcționare.

Curieratul pe bicicletă este o modalitate de a transporta colete având o greutate relativ mică, respectiv câteva kilograme, rapid, în sistemul „door to door”. În marile metropole ale lumii acest serviciu de curierat este foarte răspândit. Companii, dar și persoane fizice din Marea Britanie, Statele Unite, Mexic, Germania etc. apelează adesea la curierii pe bicicletă pentru a trimite în timp util corespondența.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează