Be green, Watch a scene….Be a CineGreen / IASI 21 august

0

Asociatia P.O.D.- Asociatia pentru Participare, Oportunitate si Dezvoltare, organizeaza Be green, Watch a scene….Be a CineGreen, eveniment de diseminare si crestere a constientizarii publice – care va avea loc Miercuri, 21 August 2013, cu incepere la ora 21:30, in Iasi, pe terasa ArtHouse Central – actiune derulata in cadrul proiectului Green ID, finantat de Programul ”Tineret in Actiune”.

Green ID este un proiect care isi doreste sa aduca omul mai aproape de natura, sa se identifice probleme, sa se constientizeze, pentru ca mai apoi sa se gaseasca cele mai eficiente solutii in a le rezolva. Problemele legate de mediu si fenomenele care apar in urma amplificarii acestora reprezinta problematici actuale si globale, care starnesc discutii, idei, opinii dintre cele mai diverse, atat legate de aparitia cat si de stoparea acestora.

Evenimentul Be green, Watch a scene….Be a CineGreen isi propune sa dezbata problemele legate de mediu si sa contribuie la cresterea gradului de constientizare a pericolului neprotejarii naturii, si de aici incurajarea unui comportament responsabil in randul populatiei, prin impartasirea de idei, pareri, frustrari, solutii legate de protejarea naturii cu reprezentanti ai ONG de profil; vizionarea de clipuri si imagini sugestive din cadrul cursului de formare Green ID, ce s-a desfasurat in Delta Dunarii in perioada 11-18 iunie 2013; precum si proiectia filmului documentar Wild Carpathia.

Mai multe informatii pe greenid-danubedelta.blogspot.ro si pe www.facebook.com/GreenID.TC

 be green iasi

Asociatia P.O.D. este o organizatie non-profit infiintta, in aprilie 2012, cu scopul de a organiza actiuni de promovare, sustinere, monitorizare, mediatizare, voluntariat, participare etc. necesare dezvoltarii durabile a societatii prin: educatie si pregatire profesionala continua, promovarea sanatatii, sportului, stiintei, artelor, traditiilor, culturii si prezervarea monumentelor aflate in patrimoniul national, protejarea mediului si naturii, agricultura si turism, dezvoltarea economica, culturala si sociala, sprijinirea lucrarilor publice si a infrastructurii, asistenta si consiliere persoane fizice si juridice, educatie tineret.

Programul „Tineret in Actiune” (Youth in Action) este programul Uniunii Europene care sustine activitatile de invatare nonformala pentru tineri, prin finantarea de proiecte. Acesta vine in continuarea programului „Tineret” (Youth) si va fi implementat in perioada 2007 – 2013. Programul, cu finantare de la Comisia Europeana, vizeaza promovarea cetateniei active in randul tinerilor, dezvoltarea sentimentelor de solidaritate si toleranta, sprijinirea intelegerii reciproce intre tinerii din diferite tari, promovarea cooperarii europene si contributia la imbunatatirea calitatii sistemelor de sustinere a activitatii de tineret.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează