Bazar caritabil la Iasi / 25-26 iunie 2011

0

BAZAR CARITABIL

Sâmbătă şi duminică, 25, respectiv 26 iunie, între orele 13 și 18, Asociaţia Mai Bine organizează la Cafeneaua Acaju un nou Bazar Caritabil.

De ce Bazar? Pentru că donăm haine și obiecte din casă, le aranjăm frumos, după nuanțe și gusturi ca să le vindem ulterior la prețuri modice.

De ce Caritabil? Pentru că toate fondurile obținute din vânzarea produselor vor fi direcționate către copiii unui centru de plasament din Iaşi.

Aşteptăm să participe oricine doreşte să dea o mână de ajutor copiilor defavorizaţi. E suficient sa faci o donaţie a lucrurilor pe care nu le mai folosesti, dar care pot fi pe placul altora sau să vii să cumperi un cadou pentru cineva drag sau pentru tine. Sumele strânse vor fi folosite pentru a trimite în tabără la mare 15 copii instituţionalizaţi cu dizabilităţi psihice şi fizice din Iaşi.

Gesturile tale vor avea un triplu divident: ecologic – prin practica de reutilizare a produselor şi reducerea consumului, social – prin donaţia pe care o faci, şi economic – prin cumparaturile tale solidare.

Donaţiile pot fi aduse la Cafeneaua Acaju, pe Str. Sf Sava nr 15, sâmbătă şi duminică, 25-26 iunie între orele 12 si 13, iar cumparatorii pot achiziţiona lucruri între orele 13.00 şi 18.00. Vă aşteptam si va multumim.

Detalii: www.maibine.eu, http://la-acaju.blogspot.com;

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează