Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Bazar Caritabil @ Galati

0

Fundaţia Cuvântul Întrupat vă invită la Bazar Caritabil

Fundaţia Cuvântul Întrupat vă invită sâmbătă, pe 29 iunie, între orele 09.00-13.00, la un Bazar Caritabil, la sediul fundaţiei, pe strada Dogăriei – 111 (în apropierea Spitalului CFR la Galati). La Bazar puteţi alege haine, cărţi, încălţăminte şi alte lucruri utile, în schimbul unei donaţii minime. De asemenea, vă puteţi delecta cu un pahar de limonadă rece.

Scopul acţiunii este dublu: încurajăm atât diminuarea risipei şi a consumerismului, prin reutilizarea produselor, cât şi donaţiile din partea persoanelor din comunitatea noastră în beneficiul copiilor vulnerabili.

„Sumele strânse vor fi folosite pentru tabăra de vară din acest an la care ne dorim să participe 50 de copii din familii afectate de sărăcie, de şomaj, analfabetism, de lipsa de oportunităţi şi resurse. Costul pentru un loc în tabără este de 600 de lei, iar donaţiile primite la Bazar sperăm să ajute cât mai mulţi copii să se bucure de o săptămână la munte, în Vrancea, în iulie.”, declară David Chronic, coordonator regional Europa-Africa, Cuvântul Întrupat.

Aşadar, vă aşteptăm la Bazar pe toţi cei care, într-o sâmbătă de sfârşit de iunie, vă doriţi să vă alegeţi cu lucruri frumoase şi utile şi, în acelaşi timp, să ajutaţi un copil vulnerabil să aibă parte de o experienţă unică ce poate să-i schimbe viaţa.

afis bazar

 

Fundaţia „Cuvântul Întrupat”, înfiinţată în 2001, oferă sprijin copiilor, tinerilor şi familiilor lor aflate în dificultate din Galaţi şi din judeţ. Inspiraţi de valorile creştine, urmărim depăşirea stării de vulnerabilitate prin prevenirea abandonului familial şi şcolar al copiilor, integrarea socială şi profesională a tinerilor, susţinerea familiilor pentru a deveni stabile. Prin proiectele şi acţiunile sale, fundaţia încurajează voluntariatul şi implicarea oricărui membru al comunităţii în susţinerea copiilor şi a persoanelor vulnerabile.

www.cuvantulintrupat.com

info@cuvantulintrupat.com

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.