Bazar Caritabil @ Galati

0

Fundaţia Cuvântul Întrupat vă invită la Bazar Caritabil

Fundaţia Cuvântul Întrupat vă invită sâmbătă, pe 29 iunie, între orele 09.00-13.00, la un Bazar Caritabil, la sediul fundaţiei, pe strada Dogăriei – 111 (în apropierea Spitalului CFR la Galati). La Bazar puteţi alege haine, cărţi, încălţăminte şi alte lucruri utile, în schimbul unei donaţii minime. De asemenea, vă puteţi delecta cu un pahar de limonadă rece.

Scopul acţiunii este dublu: încurajăm atât diminuarea risipei şi a consumerismului, prin reutilizarea produselor, cât şi donaţiile din partea persoanelor din comunitatea noastră în beneficiul copiilor vulnerabili.

„Sumele strânse vor fi folosite pentru tabăra de vară din acest an la care ne dorim să participe 50 de copii din familii afectate de sărăcie, de şomaj, analfabetism, de lipsa de oportunităţi şi resurse. Costul pentru un loc în tabără este de 600 de lei, iar donaţiile primite la Bazar sperăm să ajute cât mai mulţi copii să se bucure de o săptămână la munte, în Vrancea, în iulie.”, declară David Chronic, coordonator regional Europa-Africa, Cuvântul Întrupat.

Aşadar, vă aşteptăm la Bazar pe toţi cei care, într-o sâmbătă de sfârşit de iunie, vă doriţi să vă alegeţi cu lucruri frumoase şi utile şi, în acelaşi timp, să ajutaţi un copil vulnerabil să aibă parte de o experienţă unică ce poate să-i schimbe viaţa.

afis bazar

 

Fundaţia „Cuvântul Întrupat”, înfiinţată în 2001, oferă sprijin copiilor, tinerilor şi familiilor lor aflate în dificultate din Galaţi şi din judeţ. Inspiraţi de valorile creştine, urmărim depăşirea stării de vulnerabilitate prin prevenirea abandonului familial şi şcolar al copiilor, integrarea socială şi profesională a tinerilor, susţinerea familiilor pentru a deveni stabile. Prin proiectele şi acţiunile sale, fundaţia încurajează voluntariatul şi implicarea oricărui membru al comunităţii în susţinerea copiilor şi a persoanelor vulnerabile.

www.cuvantulintrupat.com

info@cuvantulintrupat.com

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează