Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Bârlad: Conferinţă publică susţinută de redactorii de la revista Ştiinţă&Tehnică

0

Conferinţă publică susţinută de redactorii de la revista Ştiinţă&Tehnică
Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad – 6 aprilie 2016 ora 12:30

Afis stiinta si tehnica

Departamentul de astronomie din cadrul Muzeului „Vasile Pârvan” din Bârlad, județul Vaslui va organiza în data de 6 aprilie 2016, miercuri, ora 12:30 o conferinţă publică, cu scopul popularizării şi promovării ştiinţei în rândul tinerilor, elevilor şi al publicului larg.

Cu prilejul acestei activităţi o să îi avem ca invitaţi speciali pe redactorii de la revista Ştiinţă&Tehnică. Printre cei care o să prezinte informaţii şi noutăţi din lumea fascinantă a ştiinţei se numără: Alexandru Mironov – senior editor, Cătălin Beldea – astrofotograf şi „vânător” de eclipse, Marc Ulieriu – redactor şef şi Oraan Mărculescu – eco-editor.
Revista Ștință&Tehnică este editată de Science&Technology Press, are 120 de pagini glossy, informație de calitate, texte scrise pe înțelesul tuturor și apare lunar la toate punctele de difuzare a presei din toată ţara.
În paginile acestei publicaţii găsim informaţii din mai multe domenii, structurată pe mai multe secţiuni: Ştiință, Tehnologie, Corp și Minte, Pământ și Spațiu.

Activitatea se va desfăşura la sediul central al Muzeului „Vasile Pârvan”, str. Vasile Pârvan nr. 1, Bârlad, județul Vaslui.

Website: www.astrobarlad.wordpress.com
Facebook: www.facebook.com/astrobarlad

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.