Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Baie de Gong la Bucuresti si Iasi

0
PENTRU PRIMA DATA IN ROMANIA
Intalnire cu vibratia Universului si extraordinara Putere a Baii de Gong

19 oactombrie Iasi
20-21 octombrie Bucuresti
  
Ce este Gongul?
Gong-ul este un instrument antic pe care il utilizau samanii acum 4000 de ani pentru forta sa extraordinara de a transforma. Este instrumentul cu cea mai mare rezonanta din cate se cunosc. Cel care asculta va fi imbratisat de un delicat camp armonic in care fiinta va fi armonizata si revigorata.
Sunetul primordial OM al Gong-ului intra in corp, face masaj fiecarei celule, regland undele cerebrale , conducandu-ne intr-o stare de somn constient. In starea de somn ne eliberam de limitele lumii tridimensionale, ne permite sa avem trairi dincolo de limitele corpului fizic.
Se pierde sensul timpului si spatiului si se traieste experienta senzatiei de extaz. Mintea noastra se linisteste in starile Alfa, Theta si Delta si se accelereaza procesul de reparare a ADN-ului. In starea meditativa de somn lucid vor fi accelerate procesele de regenerare si reintinerire. Ego-ul personal intra intr-o stare neutra.
Cand ascultam sunetul Gong-ului ne reamintim inconstient starea de beatitudine si siguranta a celor momente petrecute in pantecul mamei.
Timpul de devoltare al fatului in pantecul mamei este timpul unei meditatii specifice, condusa de sunetul produs de membranele uterului. Putem compara acest sunet special din pantecul mamei cu sunetul gong-ului, amandoua  generand calmul profund.
 Ce face Gongul?
 * transforma rapid si profund fiecare tip de blocaj psihofizic,
* ne ajuta sa constientizam constiinta fara corp,
* ne deschide catre extazul Unimii si catre plenitudinea Energiei Vitale,
* creste intuitia si ne elibereaza de frica de moarte.
* poate ajuta copii cu probleme de comportament si copii autisti
* ajuta sa trecem peste frica si complexe
* pentru eliberarea energiilor creative.
 *  armonizeaza si sincronizeaza cu vibratia Universului.
O sedinta de Gong te poate purta sa faci chiar si asa-zisa “calatorie astrala”.
Este o experienta extraordinara la care nu toti pot ajunge. Este vorba de un proces delicat pentru emotivitatea noastra, de aceea este indicat sa fii in compania unui master gong expert. Este dificil sa descrii in cuvinte senzatiile: imagineaza-ti doar ca iti vezi constiinta in afara corpului, constient de a fi. Prima faza a acestei calatorii incepe cu IO non-fizic care se plimba prin camere si prin spatii limitrofe, unde sta fizic corpul. In faza avansata se poate , de-a dreptul, ajunge in contact cu dimensiunea universala.
Gongul este numit si „masina de putere vindecatoare „pentru ca sunetul holistic genereaza o vibratie energetica care devine un conductor in fiecare celula a fiecarei persoane care il asculta inducand experiente de bine spiritual profunde contribuind la „topirea” blocajelor din subconstiet.
Cine face armonizarea?
Vom fi invaluiti de vibratiile a 4 Gonguri Planetare si 22 de boluri tibetane
acordate de doi respectati maestri ai Gongului din Italia.
Maestrii nostri, sunt un cuplu in evolutie, Elisabeta Ghelber si Massimo Piazza.
Elisabeta este nascuta la Botosani si traieste impreuna cu Massimo in Italia.
Elisabeta, este mama a doi tineri, deja pe drumul vietii lor care traiesc in Romania, este un terapeut holistic, specializata in diverse tehnici bioenergetice si de masaj, este Master reiki Usui si Karuna, lector si formator cursuri masaj.
Massimo Piazza este un cunoscut maestru in Italia, primul Master Gong care se exprima in aria spiritualitatii de o viata, este Maestru Reiki , specialist in masajul antistress potrivit Medicinei Traditionale Chineza si
Practicant al altor terapii holistice.
Ce presupune intalnirea?
*Participantii sunt rugati sa poarte cu ei un covoras de yoga (izopropilen) si un pled.
*La intrarea in sala, isi gasesc un loc liber si se aseaza intr-o pozitie comoda pe covoras.
*Va urma o prezentare a oaspetilor si a terapiei, in particular.
*Apoi ramanem scufundati in armonia de sunete ancestrale, intr-o profunda stare de relaxare, lasandu-ne patrunsi de vibratiile Universului, timp de 50-60 de minute.
*Cand ultimul sunet s-a stins, ne intoarcem in aceasta dimensiune si  putem  impartasi senzatiile unii cu altii.
*Apoi ne salutam divinitatea unuia din celalalt si ne intoarcem la vietile noastre, purificati, armonizati, sintonizati cu vibratia Universului.
Unde si cand va fi intalnirea cu Gongul?
Iasi
19 octombrie , orele 18.00-20.30
                                                                                      
Locatia Scoala Dimitrie Sturza, str Cetatuia nr 3 (langa Manastirea Frumoasa)
Inscrieri la: Genoveva Salvaras,Email genoveva.salvaras@gmail.com, Telefon 0726 580 568
Bucuresti
20 octombrie, orele 18.00 – 20.30
21 octombrie, orele 10.00 – 12.30
Locatie: Sala de festivitati a scolii generale nr. 64 Ferdinand I, Str. Gara Obor nr. 16 (mijloace de transport: troleibuzele 69, 85 – Statia Baicului, punct de reper: Gara Obor)
Inscrieri la: Georgeta Sultan, Email georgeta.sultan@gmail.com , Telefon  0730 679 030
Cum pot sa particip?
Inscrie-te pe mail sau la telefon la organizatorii din cele doua orase: Georgeta, Genoveva
Care este investitia?
 
PROMOTIE PENTRU TOTI pana la 15 Octombrie 100 RON in loc de 150 Ron.
Persoanele cu dizabilitati si insotitorii lor – 50 Ron
Copiii: gratuit.
De unde iau mai multe informatii? 
www.healing.ro la Terapia vibrationala
 
Exista un cont in care sa fac depuperea pana la 15 octombrie?
 
Pentru Bucuresti:
 
Banca Transilvania
IBAN RO18BTRL04101201P23781XX
Titular: Georgeta Sultan
Detalii: gong /bucuresti/ data participarii
 
 
Organizatori:
 
www.healing.ro by Georgeta Sultan
Conferinte SpiritualeRomania by Genoveva Salvaras
Partener de onoare Humanity’sTeam Romania
 
Namastè!
Divinitatea din mine cinsteste divinitatea din tine!
Un scurt video in care se remarca schimbarea sangelui vazut la microscop cu camp intunecat, al unei persoane care a participat la o baie sonora de gong. Este evidenta, cresterea potentialului energetic al celulei, stimularea sistemului imunitar si activarea celulelor albe. De asemenea se remarca diminuarea daunelor provocate de un eventual parazit. Toate acestea dupa terapia cu Sunetul Sacru al Gongului.https://www.youtube.com/watch?v=aQ-JDNfviDM&feature=player_embedded
Armonia fiecarui sunet produce o culoare in aura noastra care influenteaza starea emotiva si implicit starea noastra de sanatate.
http://www.youtube.com/watch?v=fHf53bFndf0
Unda cerebrala Theta care este frecventa noastra de comunicare telepatica si care de obicei, este produsa in timpul somnului cu vise, poate fi produsa de sunetul gongului prin acordarea lui la frecventa Universului. In timpul producerii de catre creier a undelor Theta, corpul intra in procesul de regenerare si autovindecare prin efectul rezonantei.http://www.youtube.com/watch?v=v8atpSoJExc&feature=player_embedded

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.