Azi este Noaptea Muzeelor la Iași!

0

Instituţiile de cultură pot fi vizita gratuite în noaptea de sâmbătă spre duminică la Iași ca parte din evenimentul „Noaptea albă a Iaşiului”, anunță Adevărul.ro

Concerte, expoziţii de artă, spectacole de jazz, graffiti şi spectacole vor fi susţinute în instituţiile de cultură din Iaşi în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar ieşenii vor putea participa la ele în mod gratuit în cadrul evenimentului „Noaptea albă a Iaşiului”.

foto Florin Ghinda, Iași 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează