Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier: Leadership și Inovație pentru viitor | Galați

0

Leadership și Inovație pentru Viitor

Care sunt inovațiile, modelele de business și de leadership ale următorilor 5-10 ani?

Cum reușesc companiile tradiționale să crească în noua revoluție digitală și care sunt tehnologiile care pot ajuta ecosistemul de business din Sud-Est să performeze mai bine? Cum pot antreprenorii, într-o lume în continuă schimbare, să fie relevanți publicului și clienților și să construiască relații importante cu media?

Înscrie-te aici bit.ly/AtelierGalati

Găsim împreună cu antreprenori din Galați, Brăila, Focșani, Buzău și invitații Atelierului de Leadership și Inovație pentru Viitor răspunsuri la aceste întrebări și altele în 20 iunie de la ora 17:00 la Hotel Vega, Galați, str. Marea Unire nr. 107.


Vom sta de vorbă cu Ciprian Stanescu, antreprenor social și futurist, despre leadership în inovație și viitor, recent întors de la World Economic Forum, aflăm povestea de succes a Autonom, liderul pietei de servicii de mobilitate in Romania și nu numai.

Participarea este GRATUITĂ!

Ne vedem joi, 20 Iunie, de la ora 17:00 la Hotel Vega în Galați!

Link pentru detalii: aici.

Atelier

Leadership și Inovație pentru Viitor

20 iunie 2019 | Hotel Vega, Galați

Care sunt inovațiile, modelele de business și de leadership ale următorilor 5-10 ani? Cum crește o companie românească ca Autonom, din Piatra Neamț la lider de piață în servicii de mobilitate? Cum ajunge o companie ca UiPath pornită în România să ajungă lider global în tehnologie și ce modele despre organizare internă și angajații viitorului putem prelua în companii locale?

Găsim împreună cu antreprenori de top din Galați, Brăila și Tulcea și invitații Atelierului de Leadership și Inovație pentru Viitor răspunsuri la aceste întrebări și altele în 20 iunie de la ora 17:00 la Hotel Vega în Galați.

Vom sta de vorbă cu Ciprian Stanescu, antreprenor social și futurist, despre leadership în inovație și viitor, recent întors de la World Economic Forum, aflăm povestea de succes a Autonom, liderul pietei de servicii de mobilitate in Romania alături de directorul de vânzări Valentin Coca și discutăm despre dezvoltarea produse digitale si comunitati in jurul lor alături de Corina Gheonea, UiPath.

Acest Atelier de Leadership este dedicat fondatorilor de start-up-uri, antreprenorilor și managerilor din companii de orice dimensiune care desfășoară activitate în cel puțin unul din orașele Constanța, Tulcea, Focșani, Galați, Brăila, Buzău.

Atelierul de Leadership este deschis companiilor care își desfășoară activitatea în domeniile următoare:

  • procesarea alimentelor și băuturilor,
  • prelucrarea lemnului și mobilă,
  • industrii creative,
  • textile și pielărie,
  • TIC (inclusiv new media),
  • energie și management de mediu,
  • turism și ecoturism.

Evenimentul face parte din programul Fast Track – Performanță în Inovare și Competitivitate, implementat de Civitta România și cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.