Atelier Hartie Reciclata/ Iasi 11 decembrie 2010

0

O premiera la Iasi in luna decembrie- Atelier Hartie Reciclata

Asociaţia Mai Bine vă invită sâmbătă, 11 decembrie, în intervalul orar 12.00 – 16.00 la Librăria Cărtureşti la primul atelier de hârtie reciclată organizat la Iaşi.

Pe parcursul acestui an, în cadrul proiectului IaŞi Reciclează am lucrat şi realizat împreună sesiuni informative, ateliere, workshopuri, videoproiecţii cu gândul la o mică schimbare în mai bine.

În luna decembrie, dorim să aducem în atenţia publicului ieşean o premieră – atelierul de hârtie reciclată. Astfel, pe parcursul a patru ore vă invităm să modelăm împreună pungi, coşuri, bijuterii, globuri, fulgi de nea şi alte decoraţiuni de Crăciun din pastă de hârtie!

Organizat într-un spaţiu deschis oferim posibilitatea participanţilor de a se deplasa de la o masă de lucru la alta, astfel încât să existe oportunitatea pentru fiecare participant de a opta pentru practica ce i se potriveste sau îl atrage cel mai mult.

Prin această activitate dorim ca participanţii să aibă posibilitatea de a experimenta principiile reutilizării şi reciclării, ca la final să conştientizeze importanţa fiecărui gest zilnic care poate contribui în mod semnificativ la dezvoltarea şi schimbarea comunităţii.

Accesul la atelier este gratuit, iar înscrierile se realizează printr-un email la adresa mihaela@maibine.eu cu subiectul “înscriere atelier hârtie reciclată”.

Cu sprijinul comunităţii mereu în schimbare, proiectului IaŞi Reciclează a ajuns anul acesta la ediţia a patra.
Vă aşteptăm la o poveste inedită despre şi cu hârtie, sâmbătă, 11 decembrie 2010!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 50 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.