Atelier Handmade / Iasi, 17 februarie 2010

0

Asociaţia Mai Bine (www.maibine.eu) este o organizaţie non-guvernamentală care activează de peste un an în oraşul Iaşi, promovând un spirit civic şi responsabilizarea socială, sprijinirea grupurilor defavorizate, încurajând comerţul local şi comerţul echitabil, protecţia mediului şi păstrarea tradiţiilor româneşti, şi susţinând crearea unei platforme pentru educaţie pentru dezvoltare durabilă.

Pe data de 17 februarie 2010, la Casa de Cultură a Studenţilor din Iaşi, între orele 14.00 – 19.30 se vor desfăşura Ateliere Handmade organizate de Asociaţia Mai Bine.

În cadrul atelierelor se vor realiza o serie de obiecte – mărţişoare, prin diferite tehnici accesibile (modelarea lutului, croşet, din materiale reciclate, etc.) care vor fi ulterior vândute, veniturile fiind donate în întregime Centrului de Recuperare a Copiilor cu Handicap Sever Galata. Intrarea este liberă şi materialele sunt puse la dispoziţie de către organizatori. Participanţii pot alege unul din intervalele orare următoare: 14.00 – 15.30, 16.00 – 17.30, 18.00 – 19.30. Înscrierea se poate face printr-un email trimis la adresa contact@maibine.eu în care să se specifice numele participantului, numărul de telefon la care poate fi contactat şi intervalul de timp pe care îl preferă.

Mai multe detalii despre Asociaţia Mai Bine şi despre acest proiect se pot găsi pe www.maibine.eu

Daniela Pălimariu
PR şi Comunicare
+40744657116
daniela.palimariu@maibine.eu

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează