Atelier handmade cu scop caritabil la Iasi

1

Asociaţia Mai Bine organizează vineri, 24 aprilie, între orele 16.00 – 19.00, la  Acaju Café, evenimentul “Atelier handmade cu scop caritabil”.

Obiectivele principale ale acestei activităţi, obiective ce corespund cu domeniile principale de interes ale asociaţiei, sunt promovarea artizanilor locali şi încurajarea tradiţiilor româneşti. Prin această activitate ne dorim, de asemenea, să promovăm cumpărarea produselor handmade, categorie de produse ce garantează un consum mult mai redus de resurse.

Asociaţia Mai Bine pune la dispoziţie materialele necesare confecţionării de obiecte handmade şi facilitează  participarea tinerilor din Iaşi la acest atelier prin invitarea unor artişti handmade locali care vor oferi instrucţiuni şi vor exemplifica diferite tehnici de creaţie. Accesul la acest atelier este gratuit şi nu se realizează pe baza de înscrieri sau selecţie.

Deoarece organizăm acest eveniment cu scop caritabil, obiectele realizate în cadrul atelierului vor fi donate Asociaţiei Mai Bine şi valorificate în timp prin magazinul online de pe siteul www.maibine.eu. Veniturile obţinute vor fi donate Centrului de Recuperare a Copiilor cu Handicap Sever Galata.

Evenimentul este organizat în cadrul Săptămânii Naţionale a Voluntariatului, eveniment desfăşurat în perioada 16 – 25 aprilie 2010 la Iaşi, sub coordonarea Centrului de Voluntariat Iaşi – Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany.

Vă aşteptăm să înlocuiţi timp de 3 ore calculatorul cu aerul curat de pe terasa cafenelei Acaju, bijuteriile din materiale nesustenabile cu bijuteriile handmade unicat, complexitatea şi agitaţia cotidiană cu simplitatea decoraţiunilor lucrate manual!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.