Atelier de reciclare creativă la Iași, decembrie 2012

0

 La început de lună decembrie, Asociația Mai Bine vă invită la un atelier de reciclare creativă cu tematică de sărbători.

Pe 8 decembrie, între orele 14 și 17, vă așteptăm la Librăria Cărturești Palas, unde vom realiza obiecte din diverse materiale – hârtie, sticle, capace, CD-uri sau pânză veche – și vom învăța cum prin gesturile mici de zi cu zi putem reduce consumul, reutiliza și recicla.

Materialele folosite în cadrul atelierelor de reciclare creativă sunt puse la dispoziție de către organizatori, iar obiectele realizate vor fi valorificate ulterior de către Asociația Mai Bine, în scop caritabil. Accesul la atelier este gratuit, iar participanții se pot înscrie trimițând un e-mail cu datele de contact și vârsta la adresa contact@maibine.eu. Ulterior, veți primi un mail de confirmare. Numărul de locuri disponibile este 15, iar limita minimă de vârstă pentru participanți este de 14 ani.

Scopul atelierelor este de a confecționa produse cu utilitate, în baza a trei principii ecologice importante – reducerea consumului, reutilizarea și reciclarea – și fac parte din eforturile de sensibilizare a ieșenilor cu privire la importanţa diminuării impactului pe care îl avem asupra mediului prin practica refolosirii diverselor materiale.

Activitatea se desfășoară în cadrul proiectului Cultură Civică Contemporană, finanțat de Primăria Municipiului Iași și implementat de Asociația Mai Bine în perioada iunie – decembrie 2012.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează