Atelier de mărţişoare – Quilling @Galați, 25 februarie 2016

0

       Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi organizează pe 25 februarie 2016 proiectul educaţional „Atelierul de mărţişoare – Quilling”, care se adresează elevilor din clasele I – VIII şi presupune implicarea acestora în activităţi interactive de realizare de mărţişoare şi felicitări pentru zilele de 1 şi 8 Martie folosind tehnica „quilling” sau „arta de a rula hârtia”.

WEB promo

Quilling-ul este o formă de artă care implică utilizarea şi rularea de benzi de hârtie şi apoi lipirea acestora pentru realizarea unor modele decorative excepţionale. În cadrul atelierului de quilling copiii se vor familiariza cu arta rulării hârtiei şi vor realiza mărţişoare şi felicitari pentru 1 şi 8 Martie. Quillingul reprezintă un exerciţiu de concentrare, de antrenare a atenţiei, dar şi de imaginaţie şi dezvoltare a creativităţii. Participând la acest atelier, copiii pot crea lucruri minunate şi în acelaşi timp îşi pot dezvolta un hobby.

Înscrierile la acest proiect educaţional se fac în perioada 19 – 23 februarie 2016. Se pot înscrie doar clase de copiii (I – VIII), mai multe detaii puteţi afla sunând la telefonul instituţiei – 0236411898.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.