Atelier de lucru manual dedicat Martisorului, Iasi / 19 februarie 2011

0

Asociaţia Mai Bine vă invită la atelierul de lucru manual dedicat Mărțișorului, sâmbătă, 19 februarie, în intervalul orar 14.00 – 17.00, la Librăria Cărtureşti.

Pe parcursul acestui an, Asociația Mai Bine va organiza 10 ateliere de lucru manual, în a treia sâmbătă din fiecare lună, cu excepția lunilor de vacanță iulie și august. Scopul atelierelor este de a crea și confecționa produse cu utilitate, în baza a trei principii importante: reducerea consumului, reutilizarea și reciclarea.

În cadrul atelierului de sâmbătă, 19 februarie, se vor croșeta mărțișoare și se vor realiza felicitări și mărțișoare din materiale textile, hârtie, nasturi, semințe, capace și alte diferite materiale. Cel mai creativ obiect va fi premiat cu un cadou surpriză.

Accesul la atelier este gratuit, iar participanții se pot înscrie prin trimiterea unui e-mail cu semnătură, date de contact și titlul “înscriere atelier de lucru manual” la adresa mihaela@maibine.eu. Numărul de locuri disponibile este 30. Dat fiind specificul activităților din cadrul atelierului de sâmbătă, 19 februarie, limita de vârstă pentru participanți este de 14 ani.

Materialele folosite în cadrul activităților de lucru manual sunt puse la dispoziție de către organizatori, iar obiectele realizate vor fi valorificate ulterior de către Asociația Mai Bine. Participanții vor avea ocazia de a se deplasa de la o masă de lucru la alta, pentru a exersa fiecare activitate și pentru a opta pentru cea care li se potrivește sau îi atrage mai mult.

Atelierele de lucru manual fac parte din proiectul IaȘi Reciclează, proiect care, cu sprijinul comunității mereu în schimbare, a ajuns anul acesta la a cincea ediție.

Sâmbătă, 19 februarie, participanții sunt așteptați la trei ore de activități creative și recreative!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează