Astazi incepe Caravana Metropolis la gradina Palas Iasi: sase nopti de film in aer liber. Ce este in program?

0

Caravana Metropolis – ‘Cinema in aer liber’, cel mai mare festival nomad de film din tara, a ajuns astazi la Iasi, al patrulea oras de pe itinerariul din acest an, unde va ramane intre 24 – 29 iunie.

metropolis iasi

La gradina Palas (in spatele Palatului Culturii din Iasi), de marti pana duminica, incepand cu ora 21.30, iesenii sunt asteptati sa se bucure de o selectie de sase filme noi-noute, multi-premiate la importante festivaluri internationale de film, toate in aer liber. Vom viziona:

Marti, 24 iunie, 21.30, #selfie, r. Cristina iacob

Miercuri, 25 iunie, 21.30, HER, r. Spike Jonze

Joi, 26 iunie, 21.30, Borgman, r. Alex van Wanderman

Vineri, 27 iunie, 21.30, La Cage Doree, r. Rubens Alves

Sambata, 28 iunie, 21.30, The Grand Budapest Hotel, r. Wes Anderson

Duminica, 29 iunie, 21.30, La Grande Bellezza

Caravana Metropolis utilizeaza cel mai performant echipament de proiectie in aer liber din Romania, un ecran gonflabil de 120 m², si singurul proiector digital mobil din tara, de 17.000 lumeni, care permit urmarirea filmelor la o calitate inalta, intalnita in marile cinematografe ale lumii.

Pentru rezervari bilete/abonamente online, va sta la dispozitie site-ul caravana.metropolisfilm.ro

Facebook event: https://www.facebook.com/events/640952835988489/

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează