Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Asociația Kavalkada Galați – terapii și activități asistate de cai

0

Asociația Kavalkada Galați: Anul trecut am început să lucrăm alături de caii noștri pentru copiii și adulții din Galați diagnosticați cu paralizie cerebrală, sindrom Down, tulburare de spectrul autist, ADHD, AVC, afecțiuni oncologice, tulburare organică de personalitate, demență Alzheimer, retard metal.

Suntem cu gândurile și sufletele concentrate pentru continuitate și este nevoie să vă alăturați nouă. Varianta cea mai simplă o reprezintă completarea declarației 230, postată aici cu datele Asociației Kavalkada și depunerea ei la ANAF-ul arondat domiciliului dumneavoastră.

Detalii aici: https://www.facebook.com/SorinEmaAlexandra/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.