Asociația Alternative Sociale din Iasi se numara printre caștigatorii Galei Societatii Civile 2012

0

Asociația Alternative Sociale din Iasi se numara printre caștigatorii Galei Societatii Civile 2012. 

Festivitatea de premiere a avut loc pe 28 mai la Opera Nationala din Bucuresti si a fost moderata de catre Paula Herlo si Alex Dima.  Peste 100 de reprezentanti ai sectorului non-profit din toata tara au concurat anul acesta la Gala Societatii Civile. Acestia au inscris in total, la cele 17 sectiuni ale competitiei, 176 de proiecte si programe.

Asociatia Alternative Sociale a luat premiul al II-lea la sectiunea “Incluziune sociala” cu proiectul  “Retea de centre de informare si consiliere pentru resortisanti ai unor tari terte”.

Alternative Sociale a obtinut noua premii la Gala Societatii Civile pentru proiectele pe care le-a desfasurat in perioada 2007-2011.

Mai multe detalii despre rezultatele acestui proiect va rugam sa gasiti pe site-ul www.alternativesociale.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează