Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Apel umanitar pentru dotarea spitalelor gălățene cu materiale pentru autoprotecția cadrelor medicale și pentru dotarea cu echipamente medicale ATI

0

Strângem fonduri pentru a achiziționa echipamente ATI (aparatele mecanice de ventilație nou–născuți, pediatrie, adulți; truse laringoscop; baloane pentru ventilație Ruben; infuzomate; injectomate; monitoare funcții vitale; mănuși chirurgicale, măști FFP2 și FFP3, combinezoane de unică folosință și botoșei) pentru spitalele gălățene. Vor beneficia Spitalul de Boli Infecțioase, Spitalul de Pneumofiziologie și Spitalul de Copii din Galați, iar evenimentul creat pe Facebook îl puteți găsi pe:

https://www.facebook.com/events/225905665319871

Ne aflăm în mijlocul unor schimbări importante. Unii spun că se va declanșa o criză economică, alții spun că pe lângă criza economică va fi și una spirituală și emoțională. Alții merg și mai departe și spun că începe o nouă eră.

Nu știm care este adevărul: s-ar putea să nu fie nici unul, s-ar putea să fie câte un pic din toate.

Vom trăi și vom vedea. Sau…

Orice ar putea să se întâmple în viitor contează prea puțin. Viitorul va fi conturat de acțiunile noastre din prezent. Suntem ACUM, în prezent, iar prezentul nu e tocmai frumos. Medicii se luptă cu un dușman invizibil și neiertător fiind „dezarmați”.

Chiar dacă stăm în case, izolați, să nu ne prefacem că nu putem face nimic. Foarte mulți din mediul de business au înțeles corect ceea ce se întâmplă și au sărit să ajute, să contribuie.

Haideți să ne „înarmăm” medicii cu ceea ce au nevoie pentru a ieși învingători din această luptă contracronometru. Dacă ei sunt bine, cu siguranță vom fi și noi.

Suntem conștienți că și tu treci printr-o perioadă dificilă. Ți-ai restrâns activitatea sau poate chiar ai închis. Însă mai știm un lucru: dacă nu punem capăt mai repede acestei epidemii, ne va fi din ce în ce mai greu. Contribuie cu cât poți. Pic cu pic se face marea.

Poți dona folosind una din următoarele variante:

RO46BTRLRONCRT047283310A Lei

RO60BTRLEURCRT0472833101 Euro

Banca Transilvania

Îți suntem recunoscători pentru implicare.

Să rămâi sănătos împreună cu toată familia ta!

https://asociatiamabucurdeviata.com

https://facebook.com/asociatiamabucurdeviata

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.