Apel selectie participanti seminar international “Democracy Builders”, 16 – 24 iulie 2014, Bacau

0

Asociatia „Romanian Youth Movement for Democracy” selecteaza 6 participanti romani (3 fete si 3 baieti) pentru seminarul din cadrul proiectului „Democracy Builders”, finantat de Comisia Europeana prin Programul Tineret in Actiune, Actiunea 1.3. Proiecte pentru Democratie Participativa.

Seminarul va avea loc in perioada 16 iulie – 24 iulie 2014, in Bacau, si se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa intre 18 – 25 de ani.

Apel selectie participanti

La eveniment vor lua parte 24 tineri din Romania si Irlanda.

Prin acest proiect, promotorii isi propun sa creasca gradul de informare al tinerilor din Bacau si Donegal (Irlanda) cu privire la instrumentele democratiei participative aflate la indemana tinerilor. In cadrul seminarului, participantii vor invata si experimenta concepte si metode ce tin de activismul civic prin intermediul metodelor non-formale precum teatru forum, cafeneua publica si photovoice.

Conditii de participare:

–         Varsta intre 18 si 25 de ani

–         Completarea formularului de pe site-ul asociatiei, care presupune:

  • Trimiterea unei fotografii care sa reprezinte o problema din comunitate si descrierea, in maxim 10 randuri, a unei metode de rezolvare a problemei.
  • Un raspuns de maxim 10 randuri la intrebarea „Care este motivatia ta de a lua parte la acest seminar international?”

–         Cazarea si masa sunt asigurate in proportie de 100%

–         Pentru participantii din afara Bacaului, se deconteaza 50% din valoarea transportului

–         La finalul proiectului, participantii vor primi un certificat Youth Pass.

Termenul limita pentru transmiterea aplicatiei este de 4 iulie 2014.

Pentru informatii suplimentare privind participarea la seminar ne puteti contacta la numarul de telefon 0724/886/065 sau pe email la adresa mariandamoc@rymd.ro.

Proiectul „Democracy Builders” este organizat de catre  Romanian Youth Movement for Democracy si Asociatia Un Zambet Bacau, impreuna cu Consiliul Tineretului din Donegal si Centrul de Informare pentru Tineret din Letterkenny, Irlanda.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează