Apel selectie participanti seminar international “Democracy Builders”, 16 – 24 iulie 2014, Bacau

0

Asociatia „Romanian Youth Movement for Democracy” selecteaza 6 participanti romani (3 fete si 3 baieti) pentru seminarul din cadrul proiectului „Democracy Builders”, finantat de Comisia Europeana prin Programul Tineret in Actiune, Actiunea 1.3. Proiecte pentru Democratie Participativa.

Seminarul va avea loc in perioada 16 iulie – 24 iulie 2014, in Bacau, si se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa intre 18 – 25 de ani.

Apel selectie participanti

La eveniment vor lua parte 24 tineri din Romania si Irlanda.

Prin acest proiect, promotorii isi propun sa creasca gradul de informare al tinerilor din Bacau si Donegal (Irlanda) cu privire la instrumentele democratiei participative aflate la indemana tinerilor. In cadrul seminarului, participantii vor invata si experimenta concepte si metode ce tin de activismul civic prin intermediul metodelor non-formale precum teatru forum, cafeneua publica si photovoice.

Conditii de participare:

–         Varsta intre 18 si 25 de ani

–         Completarea formularului de pe site-ul asociatiei, care presupune:

  • Trimiterea unei fotografii care sa reprezinte o problema din comunitate si descrierea, in maxim 10 randuri, a unei metode de rezolvare a problemei.
  • Un raspuns de maxim 10 randuri la intrebarea „Care este motivatia ta de a lua parte la acest seminar international?”

–         Cazarea si masa sunt asigurate in proportie de 100%

–         Pentru participantii din afara Bacaului, se deconteaza 50% din valoarea transportului

–         La finalul proiectului, participantii vor primi un certificat Youth Pass.

Termenul limita pentru transmiterea aplicatiei este de 4 iulie 2014.

Pentru informatii suplimentare privind participarea la seminar ne puteti contacta la numarul de telefon 0724/886/065 sau pe email la adresa mariandamoc@rymd.ro.

Proiectul „Democracy Builders” este organizat de catre  Romanian Youth Movement for Democracy si Asociatia Un Zambet Bacau, impreuna cu Consiliul Tineretului din Donegal si Centrul de Informare pentru Tineret din Letterkenny, Irlanda.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.