Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Angajaţii EGGER donează 4.000 euro pentru căminul de bătrâni din Rădăuți

1

EGGER continuă proiectul caritabil “EGGER is Running“ şi în 2011. Pe data de 1 octombrie 2011, aproximativ 120 de angajaţi ai companiei au alergat, împreună cu prietenii şi familia, în scop umanitar. În acest an, salariaţii EGGER au strâns suma de 3.975 EUR, bani ce vor fi donaţi Căminului pentru Persoane Vârstnice din Rădăuţi. Prin intermediul acestui program, EGGER încurajează angajaţii din toate fabricile să participe la concursuri de alergări şi, cu această ocazie să adune bani pentru o cauză nobilă. Pentru fiecare kilometru alergat, EGGER donează 5 Euro.

Fabrica EGGER din Rădăuţi a organizat pe 1 Octombrie 2011, în centrul oraşului, o cursă de semifond pentru persoanele vârstnice.  117 de angajaţi şi familiile acestora au participat la acest eveniment şi au alergat în total 795 de km. Suma totală strânsă de participanţi este de 3.975 EUR, bani ce vor fi viraţi în contul beneficiarilor. Printre concurenţi s-a aflat şi un bătrân în vârstă de 70 de ani, care a alergat 3 km. La acest eveniment a fost prezent edilul şef precum şi o serie de reprezentanţi ai Consiliului Local.

EGGER se consideră parte din comunitate şi prin proiectele noastre dorim să oferim un mic sprijin persoanelor nevoiaşe. Anul acesta, suntem la a doua ediţie, iar colegii noştri au alergat pentru bătrânii din Rădăuţi. Această iniţiativă a fost un succes. Mulţumim angajaţilor şi prietenilor noştri pentru implicarea în acest proiect şi pentru spijinul oferit”, spune Ioan Banciu, Director Technic al fabricii EGGER din Rădăuţi.

Organizatorii au oferit diplome tuturor participanţilor, precum şi diplome speciale pentru cel mai tânăr participant în vârstă de 5 ani, cel mai vârstnic concurent (70 de ani) şi cel mai lung traseu parcurs – 22,5 km.

În 2010, angajaţii companiei au participat la prima ediţie a programului şi au strâns 1.980 EUR pentru copii de la orfelinatul “Universul Copiilor”.

EGGER încurajează un stil de viaţă sănătos pentru angajaţii săi. Programul “EGGER is Running” promovează cooperarea şi spiritul de echipă între angajaţi, împreună cu exerciţii de sănătate şi totodată, colectarea de bani pentru o cauză nobilă.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.