Anamaria Marinca, la Festivalul Filmului Francofon de la Iasi

0

A zecea editie a evenimentului este organizata, la Iasi, in perioada 15-17 martie 2012. Festivalul Filmului Francofon din acest an sta sub semnul cinematografului canadian si este organizat in parteneriat cu Ambasada Canadei.

Festivalul face parte dintr-o serie de evenimente cinematografice organizate anual de catre Institutul francez Iasi (alaturi de Festivalurile Filmului Francez, al Filmului Documentar DOC EST si al Filmului de Foarte Scurt-Metraj.

Iubitorii de filme vor putea vedea cinci pelicule(drama, thriller, documentar) si o proiectie de scurt-metraje recente.

Publicul va avea de asemenea ocazia sa participe la doua intalniri speciale cu actrita Anamaria MARINCA (joi, 15 martie, de la ora 22.00) si cu regizorul Eduardo LUCATERO (sambata, 17 martie, de la ora 20.00). Acesta din urma va participa sambata la un atelier care se va desfasura la Universitatea de Arte „George Enescu”, avand ca subiect filmul documentar.

Sursa: www.institutfrancais-roumanie.com via regionaljournalism.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.