Anamaria Marinca, la Festivalul Filmului Francofon de la Iasi

0

A zecea editie a evenimentului este organizata, la Iasi, in perioada 15-17 martie 2012. Festivalul Filmului Francofon din acest an sta sub semnul cinematografului canadian si este organizat in parteneriat cu Ambasada Canadei.

Festivalul face parte dintr-o serie de evenimente cinematografice organizate anual de catre Institutul francez Iasi (alaturi de Festivalurile Filmului Francez, al Filmului Documentar DOC EST si al Filmului de Foarte Scurt-Metraj.

Iubitorii de filme vor putea vedea cinci pelicule(drama, thriller, documentar) si o proiectie de scurt-metraje recente.

Publicul va avea de asemenea ocazia sa participe la doua intalniri speciale cu actrita Anamaria MARINCA (joi, 15 martie, de la ora 22.00) si cu regizorul Eduardo LUCATERO (sambata, 17 martie, de la ora 20.00). Acesta din urma va participa sambata la un atelier care se va desfasura la Universitatea de Arte „George Enescu”, avand ca subiect filmul documentar.

Sursa: www.institutfrancais-roumanie.com via regionaljournalism.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează