ALERTĂ: Ce pui în loc la Roșia Montană? Propunerea Asociației Mai Bine.

0

Update: Vezi opiniile și propunerile MaiMultVerdeGreen RevolutionSalvați Delta și Plantăm Fapte Bune în România.

5000/15000/25000 de oameni în stradă pentru cazul Roșia Montană în ultimele zile în România. Mii de mesaje și opinii împotriva proiectului, dar și o mulțime de opinii pro proiect.

Pentru că dorim să încercăm să contribuim constructiv la rezolvarea problemelor de la Roșia Montană, îți propunem în perioada următoare de timp o serie de posibile soluții pentru Roșia Montană din partea mai multor organizații de mediu active în România. Pe scurt. Ca să ai timp să le vezi, dar mai ales să le gândești.

Care sunt totuși soluțiile și alternativele în Apuseni? Ce punem în locul proiectului de la Roșia Montană? Ce e de făcut? Mină? Turism? Mină fără cianuri? Agricultură? UNESCO? Industrie? Ecologie?

Am început cu propunerile prietenilor de la MaiMultVerdeGreen Revolution și Salvați Delta, Plantăm Fapte Bune în România iar acum te invităm să citești propunerea prietenilor de la Mai Bine (Iași).

 romaniapozitiva-rosia-montana-5

TU ce opinie ai? Care sunt soluțiile propuse de tine pentru Roșia Montană?

 

Urmărește comentariile și pe www.facebook.com/RomaniaPozitiva

O inițiativă RomaniaPozitiva, Dreptul la Cuvânt, septembrie 2013

#rosiamontana#‎unitisalvam#‎salvatirosiamontana

#‎saverosiamontana#protestrosiamontana

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează