Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Alergare, schimbare, Galați! Apel de înscriere proiecte la Semimaraton 2019.

0

Pe 2 iunie 2019, Fundația Comunitară Galați dă startul celei de-a VI-a ediții Semimaraton Galați – cel mai mare eveniment de fundraising și alergare din județ.

Anul acesta este despre mișcare pentru schimbare. Schimbarea în bine a Galațiului, prin implicarea de la firul ierbii a grupurilor de inițiativă sau a ONG-urilor. In plus în spiritul schimbării și al lui împreună, Semimaraton Galați 2019 oferă posibilitatea ca una din cauze să fie a vecinilor din Brăila.
Organizațiile și grupurile de inițiativă care au idei de proiecte, pot înscrie cauze până pe 29 Martie și au la dispoziție suport din partea Fundației pentru scrierea aplicației. Cei interesați pot să acceseze pagina evenimentului: www.semimaratongalati.ro.
Semimaraton Galați este un eveniment filantropic, cu caracter sportiv, organizat de Fundația Comunitară Galați de cinci ani consecutiv. Este un mecanism prin care comunitatea se întâlnește, interacționează și se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante.
În cele cinci ediții ale evenimentului, Fundația Comunitară Galați a susținut aproximativ 50 de proiecte, finanțate cu peste 146.000 RON, strânși de la peste 2500 de susținători.
La ultima ediție, cauzele care au avut cele mai mari contribuții au fost:
Cristian Onofrei – „Un Semimaraton, o speranță pentru Nicolas”: 14.115 lei;
Asociația „Family Hope Autism” – „Aleargă pentru Family Hope Autism”: 9.250 lei;
Fundația Comunitară Galați – „Susține educația și emoția anilor de liceu”: 5.850 lei;
Fundația Motivation Romania – „Mobilitate și viață independentă pentru 5 persoane în scaun rulant din Galați”: 4.930 lei;
Asociația Părinților Copiilor Slab Văzători Și Nevăzători – „Muntele, noi experiențe și provocări pentru copiii nevăzători”: 3.620 lei.
Fundația Comunitară Galați susține transformarea comunității, implicând resurse și potențial uman local. Organizația aduce împreună donatori, ONG-uri sau grupuri de inițiativă pentru a crea comunități în care să ne simțim ca acasă. În 4 ani Fundația a finanțat zeci de proiecte și a pus în mișcare Galațiul generos.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.