Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ajutorul Rocanotherworld pentru cei din #LiniaIntai ajunge si la Spitalul de Urgenta de la Piatra Neamt 

0

Rocanotherworld Festival, prin intermediul Asociatiei Industrii Creative, in parteneriat cu Kaufland Romania, a distribuit materiale sanitare de protectie si catre Spitalul de Urgenta Piatra Neamt. 

 

Vineri, 29 mai, organizatorii festivalului iesean Rocanotherworld au distribuit 1500 de viziere, 200 de combinezoane si 100 L de dezinfectant catre Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt. Materialele au fost achizitionate cu sprijinul Kaufland România. 

Inca de la inceputul pandemiei, organizatorii Rocanotherworld au fost alaturi de cadrele medicale, prin campanii de strangere de fonduri nationale, ce au venit in ajutorul liniei intai, reusind sa implice oamenii in aceste demersuri caritabile, la care s-au alaturat si persoane publice, printre care #FondulDonatorilor, o initiativa pornita alaturi de Asociatia Trei Vieti, pentru sustinerea medicilor din spitalele iesene. 

Festivalul Rocanotherworld a debutat in anul 2016 si l-a avut ca inspiratie pe Ioan Dan Niculescu („Roca”) — designer, calator, DJ, gurmand, antreprenor si deschizator de suflete. Toate activitatile sunt conturate in jurul dorintei de a oferi si a principiilor pe care acesta le-a imbratisat de-a lungul vietii: Fii curios! Fii diferit! Fii pentru altii! 

Asociatia Industrii Creative este organizator al festivalurilor Rocanotherworld și Classix din Iasi, avand drept scop revitalizarea culturala a orasului, angrenarea comunitatilor creative si implicarea in viata civila a societatii prin actiuni care promoveaza spiritul proactiv, contributiv si participativ. 

Mai multe informatii despre campaniile derulate se pot gasi si pe canalele Rocanotherworld: 

Facebook: https://www.facebook.com/rocanotherworld/ Instagram: @rocanotherworld 

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.