Afaceri ecologice la Buzău

0

Ai o maşină de spălat stricată? Sau un aragaj vechi? Casetofonul de 20 de ani este încă în podul casei? Aspiratorul tuşeşte în dormitor? Acum echipamentele electrice şi electronice vechi au o şansă de reciclare. Cea mai mare fabrica de tratare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice din Europa de sud-est este – mai nou – la Buzău! Ştirea completă este pe site-ul responsabilitatesociala.ro

„UniCredit Tiriac Bank a finantat o fabrica de reciclare a deseurilor electronice.
Banca a sprijinit cu 4,63 de milioane de euro cea mai mare fabrica de acest gen din Europa de sud-est.

UniCredit Tiriac Bank a acordat GreenWEEE International o finantare de 4,63 de milioane de euro pentru deschiderea, la Buzau, a celei mai mari fabrici de tratare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) din sud-estul Europei. Proiectul este primul de acest gen finantat de UniCredit si demonstreza interesul bancii pentru finantarea afacerilor ecologice. Rasvan Radu, Presedintele Executiv al UniCredit Tiriac Bank, a explicat motivele investitiei: “Dorim sa integram progresiv in Romania finantari pentru industrii durabile si nepoluante, facilitatea pentru GreenWEEE fiind prima de acest gen. In prezent, ne propunem sa desfasuram o campanie nationala de finantare a consiliilor locale si judetene si a companiilor private preocupate de implementarea proiectelor cu impact benefic asu pra mediului.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează