Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Actorii educaționali sunt consultați cu privire la nevoile lor într-un sistem digital

0

Comunitatea ONedu România, structura elevilor din învățământul preuniversitar, care militează pentru educația digitală, lansează consultarea privind nevoile elevilor, părinților și profesorilor, cu privire la aducerea actorilor educaționali mai aproape de educație și prioritizarea integrării modulelor în platforma Fii de 10.

Platforma Fii de 10, în curs de realizare, este concepută pentru managementul școlar și ca suport pentru orele de curs desfășurate atât fizic, cât și online. Prin intermediul structurii, platforma va fi pusă la dispoziție în mod gratuit tuturor școlilor din România, fiind implementată în mod pilot în Școala Gimnazială „Grigore Moisil” din Municipiul Galați. Platforma este finanțată de către comunitate, prin intermediul donațiilor de pe site-ul Comunității ONedu România și din cadrul Semimaraton Galați, care s-a desfășurat recent.

De asemenea, întreaga consultare va ajuta și la realizarea unei strategii de dezvoltare naționale pentru dezvoltarea educației, lansată de către Comunitatea ONedu România luna viitoare, în cadrul campaniei „Luna Educației Digitale”. 

Formularul lansat în spațiul online poate fi completat aici: https://go.onedu.ro/consultare-platforma.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.