Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

500 de familii defavorizate din judetul Iasi, sprijinite de Rocanotherworld si Kaufland Romania

0

Peste 7 tone de produse alimentare, materiale sanitare si 50 metri cubi de lemne au fost donate in urma Rocanotherworld Winter Edition

500 de familii din comuna Lungani, judetul Iasi, una dintre cele mai sarace comune din Romania au fost sprijinite de festivalul Rocanotherworld, in parteneriat cu Kaufland Romania intr-o noua actiune umanitara ce a avut loc intre 28 – 31 ianuarie. Pe durata celor 4 zile, echipa festivalului, alaturi de voluntari si persoane care s-au alaturat initiativei, au distribuit 4.6 tone de alimente, 2.7 tone de produse de curatenie si materiale sanitare si de igiena, 50 metri cubi de lemne de foc, in conditii de maxima siguranta si respectand toate normele in vigoare.

Festivalul Rocanotherworld si-a continuat misiunea asumata, aceea de a avea un impact real in comunitate, in urma eforturilor din vara lui 2020, cand voluntarii au livrat peste 9 tone de alimente si pachete cu produse de curateni, de igiena personala, dar si materiale sanitare necesare in situatia actuala, catre 500 de familii cu intre 5 – 12 membri din 4 sate din comuna Lungani.

In plus, la Rocanotherworld Winter Edition, ce a avut loc in perioada 20-24 ianuarie biletul a fost unul solidar, destinat sustinerii artistilor care au urcat pe scena festivalului si sprijinului cauzei sociale. Editia online a festivalului Rocanotherworld a adus in casele publicului 14 concerte ale trupelor Toulouse Lautrec, Robin and the Backstabbers, Lucia, Pinholes, Byron, Fine, It’s Pink, Eyedrops, Argatu’, Ana Coman, Jurjak, Luna Amara, om la luna, Les Elephants Bizarres si The Mono Jacks.

Festivalul si-a propus inca de la prima editie sa fie o initiativa colectiva de a darui, contribuind la constientizarea si implicarea in problemele societatii. 

Suntem fericiti sa vedem cum Rocanotherworld creste de la an datorita tuturor celor care aleg sa ne fie aproape: prieteni, artisti, voluntari si parteneri, alaturi de care reusim sa ne indeplinim misiunea asumata. Faptul ca am putut fi alaturi din nou de beneficiarii cauzei de la editia din vara ne confirma inca o data puterea comunitatii si importanta valorilor care ne ghideaza intregul festival: sa fim diferiti, curiosi si pentru ceilalti. Doar impreuna putem sa #rocanotherworld asa cum ne dorim!”, spune Patricia Butucel, directorul Rocanotherworld.

Organizatori: Asociatia Industrii Creative, Showberry

Main Partner: Kaufland Romania

Parteneri media: Radio Guerrilla, Music Channel, Agerpres, Iqads & SMARK, Zile si Nopti, Infomusic, Iconcert, Un site de muzica, Viva FM.

Asociatia Industrii Creative este organizator al festivalurilor Rocanotherworld si Classix din Iasi, avand drept scop revitalizarea culturala a orasului, angrenarea comunitatilor creative si implicarea in viata civila a societatii prin actiuni care promoveaza spiritul proactiv, contributiv si participativ.

Mai multe informatii despre campaniile derulate se pot gasi si pe canalele Rocanotherworld:

Facebook: https://www.facebook.com/rocanotherworld/

Instagram: @rocanotherworld 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.