4 milioane lei investitie in 5 parcuri in Braila si in localitatile limitrofe

0

5 parcuri şi locuri de joacă în valoare totală de 4 milioane lei pentru Brăila şi localităţile limitrofe.
Comunele Stăncuţa, Zăvoaia, Bordei Verde dar şi municipiul Brăila se vor mai “îmbogăţi” cu cinci parcuri verzi dar şi locuri de joacă în valoare totală de 4 milioane lei.

„Proiectele privesc dezvoltarea şi modernizarea spaţiilor verzi din localităţi şi înfiinţarea de noi parcuri, scuaruri şi aliniamente plantate ori reabilitarea celor existente, iar realizarea acestora va conduce la reducerea concentraţiilor de noxe din aer, creşterea suprafeţelor spaţiilor verzi din localităţi şi apropierea mărimii acestora de standardele europene în domeniu.”

Articolul complet este în ziarul regional Arcasu.ro

Via Ştiri Locale.ro

(Foto Florin Ghindă)

parc-si-loc-de-joaca

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează