Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

4 licee au câștigat finanțări la competiția de educație financiară Bani pentru școala ta™

0

Colegiul Național Avram Iancu Ștei din Bihor a câștigat a cincea ediție a competiției naționale de educație financiară Bani pentru școala ta™. Acesta va primi o finanțare echivalentă cu EUROpunctele câștigate – 2.613 de euro, după ce s-a clasat pe primul loc în cadrul competiției.

De asemenea, Colegiul Național “Gheorghe Munteanu Murgoci” din Brăila, Colegiul Național Octav Onicescu din București și Colegiul Național “Nicolae Titulescu” din Pucioasa au câștigat cele 3 finanțări de 1.000 EUR oferite celor 3 instituții de învățământ care au obținut primele câte 1.000 de puncte.

castigatori_bani_pentru_scoala_ta

Finanțările obținute vor fi folosite exclusiv pentru modernizarea unităților școlare prin dotarea laboratoarelor, a claselor, achiziția de echipamente și resurse educaționale.

A cincea ediție a competiției Bani pentru școala ta™ s-a desfășurat pe o perioadă de 5 săptămâni (24 aprilie – 28 mai), timp în care peste 35.000 de elevi, profesori, părinți și alți susținători au accesat trainingurile BaniIQ™ și Banii pe net™, câștigând EUROpuncte pentru liceele pe care le susțin. Aceștia au dobândit informații esențiale despre bugetul personal, venituri, cheltuieli, investiții și relația cu banca (modulul BaniIQ™), dar și despre e-commerce, drepturile celor care cumpără online, securitatea în mediul online, taxe și impozite (modulul Banii pe net™).

Competiția Bani pentru școala ta™ este organizată de Junior Achievement (JA) România, și face parte din Programul național de educație financiară, modulele BaniIQ™ și Banii pe net™, realizate cu sprijinul financiar al Visa și băncilor partenere.

Mai multe informații despre competiție, traininguri, premiu și regulamentul de participare găsiți pe www.banipentruscoalata.ro

Despre Junior Achievement România

Junior Achievement România este o organizație non-profit, având ca misiune dezvoltarea în România a programelor internaționale JA de educație antreprenorială, economică, financiară, orientare profesională, sănătate și viață activă și dezvoltarea abilităților pentru viață. 39 de țări din Europa și 123 de țări din toată lumea urmează programele JA. În România, acestea sunt urmate de peste 200.000 de elevi din 1.500 de școli publice, prin parteneriatul cu Ministerul Educației Naționale și cu susținerea financiară a comunității de afaceri.

Mai multe informații puteți găsi pe site-ul www.jaromania.org.

Despre autor

avatar

Junior Achievement Romania este o organizatie non-profit, avand ca misiune dezvoltarea in Romania a programelor internationale JA de educatie antreprenoriala, economica, financiara, orientare profesionala, sanatate si viata activa si dezvoltarea abilitatilor pentru viata. 39 de tari din Europa si 123 de tari din toata lumea urmeaza programele JA. In Romania, acestea sunt urmate anual de peste 200.000 de elevi din 1.400 de scoli publice, prin parteneriatul cu Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice si cu sustinerea financiara a comunitatii de afaceri. Mai multe informatii pe www.jaromania.org.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.