3 Way Orienteering Challenge / județul Neamț

0

Clubul Sportiv Altius Roman organizează în perioada 18 – 20 Iulie 2014, în localitatea Borca din judeţul Neamţ, un concurs inedit de alergare şi orientare prin pădure – 3 Way Orienteering Challenge.

Evenimentul este o premieră în Romania, prin faptul că fiecare alergator, la deplasarea între 2 puncte intermediare ale traseului, are posibilitatea de a alege intre 3 variante diferite ca lungime, diferenţă de nivel şi solicitare, folosind harta şi busola.

Bannercuparteneri

Organizatorii concursului pun la dispoziţia participanţilor un traseu de 17 km, cu 19 posturi intermediare de control, şi unul de 7 km, cu 10 posturi intermediare. Concursul are loc sâmbătă, 19 iulie, începând cu ora 12:00.

Premiile vor fi acordate primilor 3 clasaţi la categoriile de vârstă -35 ani, +35 ani şi open, masculin şi feminin.

Din programul evenimentului mai fac parte un curs de iniţiere (pregatire) susţinut de organizatori vineri, 18 iulie, şi o excursie pe Muntele Budacu (1859m), duminică, 20 iulie.

Toate informaţiile despre înscriere, locaţie, cazare şi altele se pot găsi pe www.OChallenge.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează