Galați: 22 de ani alături de copii!

0

Inimă de Copil există de 22 de ani în comunitate și este un sprijin puternic în viața copiilor săraci. Peste 15.000 de copii și părinți au fost susținuţi în acești ani prin programele fundaţiei și am demonstrat, în cel mai frumos mod posibil, că Binele Face Bine, atât celui care îl oferă, cât şi celui care îl primește.

În 22 de ani am acționat responsabil și am mângâiat cu iubire pentru a vindeca uneori răni foarte adânci. Astăzi putem să vorbim despre copii mai fericiți, cu o calitate a vieții mult mai bună, care și-au împlinit visurile sau care acum își construiesc viitorul. 2018 a fost un an dificil, dar cu mari satisfacții. După 4 ani de derulare a programului de burse „Un sat, un copil”, dedicat copiilor excepționali de la sate, ne putem mândri cu 16 copii care au ajuns la liceu și cu o tânără care a intrat la facultate.

În anul 2018, 280 de copii au beneficiat de programele noastre de educație și sănătate, iar alți 600 au primit sprijinul de care aveau nevoie. Am investit 7.500 de ore în ajutor la teme, consiliere și dezvoltare pentru copiii din centrele noastre din Galați, Tecuci și Pechea, 3.900 de ședințe de recuperare pentru copiii cu dizabilități din cadrul Centrului de Recuperare și am trimis în tabere de vară 100 de copii.

De 22 ani ajutăm și redăm speranța copiilor aflați în dificultate. Cu dedicare, responsabilitate și profesionalism, luptăm să le oferim prin educaţie copiilor şi tinerilor săraci, dar și celor cu dizabilități, o șansă la un trai decent.

În Lumea Inimă de Copil facem totul cu bucurie și inspirăm oamenii să facă bine

Pentru toți acești ani și pentru realizările anului 2018 le mulțumim tuturor donatorilor, sponsorilor, voluntarilor și colaboratorilor care au avut încredere în noi, au donat, au investit și ne-au sprijinit.
Mulțumim personalului Inimă de Copil, cel mai important atu al organizației.
Mulțumim presei care prin mediatizarea activităților noastre a pus umărul alături de noi și a schimbat mentalități.

Despre Fundația Inimă de Copil
Fundația Inimă de Copil este o organizație neguvernamentală înființată în 1996 de un grup de voluntari. Misiunea noastră este de a ajuta și de a da speranță copiilor și tinerilor aflaţi în dificultate, prin creșterea calității vieții lor și integrarea lor în societate. Proiectele noastre au ca beneficiari copii și familii din peste 25 de localități din județele Galaţi, Tulcea, Brăila și Vaslui. Din anul 1996 și până acum, peste 15.000 de copii și părinți au primit sprijin prin programele noastre, cu ajutorul a peste 1.700 de voluntari și persoane din comunitate.

Fundația Inimă de Copil
Sediu: Bdul. Dunărea, nr. 3, Bl. A8, ap. 2, Galați
Centrul de Zi Galați: B-dul Dunărea, nr. 42A, bl. PR1, sc. 2, parter, Galați
Ateliere cu Suflet: Str. Traian, nr. 203, Galați
Centrul de recuperare: Str. Traian, nr. 203, Galați

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.