2% pentru Fundația Inimă de Copil

0

“Alina are 14 ani și o ajutăm de 7 ani. Provine dintr-o familie în care mama nu a încurajat niciodată mersul la şcoala al copiilor săi, iar familia a schimbat de numeroase ori domiciliul. De fiecare dată însă, în aceleași condiții precare….fără apă curentă, fără electricitate, în camere insalubre din lut, undeva la marginea orașului. Dintre toți cei cinci frați, Alina este singura care a ajuns până în clasa a 8-a și care își dorește să meargă mai departe, să aibă o meserie, să nu mai caute fier vechi, de altfel singura sursă de venit a familiei. Este un copil trecut prin situații limită, cu o mare ambiție să își depășească limitele și condiția. Își dorește să fie ospătar și este conștiincioasă și tenace, hotărâtă să învețe ca să aibă o meserie a ei”, spune Sanda, educator la Centrul de zi pe care îl frecventează Alina.

Peste 2000 de persoane ne-au ajutat și peste 160.000 lei au fost fondurile strânse în campaniile 2% din anii 2012 și 2013. Alina este unul dintre cei 350 de copii care au beneficiat de aceste fonduri prin activităţile Fundației Inimă de Copil din Galaţi. Misiunea fundatiei este sa ajute, dezvoltand programe si campanii dedicate copiilor, tinerilor si familiilor aflate in dificultate.

tema de casa

 

Pana pe 25 mai este in plina desfasurare Campania 2%, modalitate simpla, gratuita si eficienta prin care poti alege destinatia unei parti a impozitului tau. Daca doresti sa ne ajuti, o poti face completand formularul aflat aici si ne pot contacta la office@inimadecopil.ro , 0236.31.21.99 sau 0730.592.492.

Multumim pentru timpul pe care il vei aloca, facand din acest gest gratuit unul semnificativ pentru vietile copiilor!

www.inimadecopil.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.