2 parcuri din Botosani intra in renovare

0

Vesti bune pentru locuitorii din Botosani. Parcul care apartine Spitalului de Recuperare Sfantul Gheorghe si parcul Curcubeului au primit recent unda verde pentru reabilitare si modernizare.

Valoarea investitiei ajunge la 6 miliarde de lei vechi, potrivit administratie.ro, gratie unui program cu finantare europeana. Reabilitarea Parcului Curcubeului va costa un milion de lei. Toate celelalte parcuri din municipiu au fost prinse in planul integrat de dezvoltare. Hotararea de Guvern prin care vor fi alocati banii necesari reabilitarii acestui parc va fi emisa luna aceasta.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează