1010 Moduri de a cumpăra fără bani. Editie de Crăciun

0

În luna decembrie, Asociația Educon Vaslui are plăcerea de a invita vasluienii și companiile vasluiene să dea culoare lunii decembrie prin participarea împreună la evenimentul “1010 Moduri de a cumpăra Fără  Bani. Ediție de Crăciun”, ce se va desfășura în Parcul Tineretului din Vaslui. Aceasta presupune să donați și să cumpărați obiecte și servicii fără bani, drept cadouri de Crăciun persoanelor dragi.

În calitate de ambasadori ai inițiativei 1010 Ways To Buy Without Money, credem că lucrurile au o valoare, nu sunt gratis, dar și că le putem vinde și cumpăra fără bani. Acest lucru este posibil printr-o plată inovatoare: acțiuni pozitive ce ne inspiră să reflectăm asupra obiceiurilor de consum, asupra interacțiunii noastre cu oameni și mediul înconjurător. (Câteva exemple de astfel de plăți: “Donează sânge”, “Stai departe de online o săptămână”, “Oferă ceva cald unei persoane a străzii”, “Recită 7 poezii din această carte unui auditoriu”.)

Etapa vânzării obiectelor, serviciilor și timpului se va desfășura în perioada 20-23 decembrie, când orice participant poate veni la stand, alege un obiect/serviciu pe care să-l plătească pentru a lua acasă ce și-a dorit.

Până pe 21 decembrie încurajăm oamenii să doneze lucruri bune de dat, servicii sau timp, atât din orașul Vaslui, cât și din întreaga țară și, de ce nu, din întreaga lume. Deși lucrurile ar fi mai dificil de trimis până în Vaslui, unele servicii sunt realizabile și online. Distanța, în era tehnologiei, nu mai este o piedică, iar posibilitățile sunt nelimitate.

logo 150 dpi_RO_Xmass_1

Evenimentul s-a bucurat de un real succes în cele două ediții anterioare (14 aprilie 2014 și  25 mai 2014) și credem că va aduce și cu acest prilej un număr ridicat de participanți, vasluienii fiind deschiși spre acest nou concept.

Vă așteptăm cu drag alături de colegi, familie și prieteni să luați parte la acest eveniment inedit!

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.