10 tone de cartofi și alimente în valoare de 50 000 de lei

0

Filiala de Cruce Roșie Dâmbovița a ajuns în Galați cu 10 tone de cartofi și fonduri pentru achiziție de alimente în valoare de 50 000 de lei  pe care le vor direcționa familiilor afectate de inundații.

Cartofii vor fi preparați la o cantină din județul Galați și, în zilele următoare, hrana caldă va fi distribuită de voluntarii Crucii Roșii în localitațile Cuca, Rediu și Suhurlui. De asemenea, pachete cu alimente de bază, în valoare de 50 000 de lei, vor fi oferite zecilor de familii  rămase fără locuințe.

Cele 10 tone de cartofi au fost donate Crucii Roșii de locuitorii comunei Lungulețu din judetul Dâmbovița, iar cei 50 000 de lei reprezintă donația Consiliului Judetean Dâmbovița.

Reamintim că Societatea Națională de Cruce Roșie din România a lansat un apel umanitar de urgență pentru susținerea pe termen scurt, mediu și lung a familiilor afectate de inundațiile din judetul Galați. Persoanele fizice și juridice care vor să contribuie cu alimente greu perisabile  pot face donații prin intermediul programului Bănca de Alimente a Crucii Roșii în toate magazinelor din rețelele: Carrefour, Real, Mega Image și Metro. Alimentele de bază sunt: mălai, făina, zahăr, orez, paste făinoase, conserve de carne, conserve de pește, apă. De asemenea, pot face donații online pe site-ul oficial al Crucii Roșii Române www.crucearosie.ro sau în conturile special deschise de Crucea Roșie Română la BRD – Agenția Piața Romană: LEI  :  RO36BRDE410SV51618614100  /

EUR : RO71BRDE410SV51618884100 / USD  : RO29BRDE410SV18793954100

Sumele colectate în cadrul campaniei umanitare vor fi folosite pentru achiziționarea de produse destinate sinistraților, inclusiv bunuri de folosință îndelungată (sobe, aragazuri, frigidere, calorifere, etc).

crucea rosie

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează