Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

10 tone de cartofi și alimente în valoare de 50 000 de lei

0

Filiala de Cruce Roșie Dâmbovița a ajuns în Galați cu 10 tone de cartofi și fonduri pentru achiziție de alimente în valoare de 50 000 de lei  pe care le vor direcționa familiilor afectate de inundații.

Cartofii vor fi preparați la o cantină din județul Galați și, în zilele următoare, hrana caldă va fi distribuită de voluntarii Crucii Roșii în localitațile Cuca, Rediu și Suhurlui. De asemenea, pachete cu alimente de bază, în valoare de 50 000 de lei, vor fi oferite zecilor de familii  rămase fără locuințe.

Cele 10 tone de cartofi au fost donate Crucii Roșii de locuitorii comunei Lungulețu din judetul Dâmbovița, iar cei 50 000 de lei reprezintă donația Consiliului Judetean Dâmbovița.

Reamintim că Societatea Națională de Cruce Roșie din România a lansat un apel umanitar de urgență pentru susținerea pe termen scurt, mediu și lung a familiilor afectate de inundațiile din judetul Galați. Persoanele fizice și juridice care vor să contribuie cu alimente greu perisabile  pot face donații prin intermediul programului Bănca de Alimente a Crucii Roșii în toate magazinelor din rețelele: Carrefour, Real, Mega Image și Metro. Alimentele de bază sunt: mălai, făina, zahăr, orez, paste făinoase, conserve de carne, conserve de pește, apă. De asemenea, pot face donații online pe site-ul oficial al Crucii Roșii Române www.crucearosie.ro sau în conturile special deschise de Crucea Roșie Română la BRD – Agenția Piața Romană: LEI  :  RO36BRDE410SV51618614100  /

EUR : RO71BRDE410SV51618884100 / USD  : RO29BRDE410SV18793954100

Sumele colectate în cadrul campaniei umanitare vor fi folosite pentru achiziționarea de produse destinate sinistraților, inclusiv bunuri de folosință îndelungată (sobe, aragazuri, frigidere, calorifere, etc).

crucea rosie

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.