Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

1 iunie la GALAȚI: Sărbătorim copilăria

0

Sâmbătă, 1 iunie 2013, cu începere de la ora 10.00, la foişorul situat în Flora României din Grădina Botanică, Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi organizează spectacolul „1 iunie – Sărbătorim copilăria !”, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului.

      Spectacolul va debuta cu evoluţia ansamblului „Estrada copiilor”, coordonat de Andreea Ignat, de la Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi. Soliştii Denisa Maria Petrea, Daniela Negoiţă, Silvia Anton şi  Martha Miroslav vor interpreta câteva cântece specifice copilăriei, după care  trupa „Active Dance” şi Analisa Gabriela Ignat vor încânta publicul cu dansuri moderne. Şcoala Gimnazială „Constantin Gh. Marinescu” Galaţi aduce copiilor un moment artistic compus din cântece interpretate de ansamblul clasei a IV-a B, precum şi de şcolarii Alexa Iulia (cântecul „Copilăria”), Negrea Geanina şi Bogdan Simona. Colegiul Naţional „Costache Negri” Galaţi este prezent la sărbătoarea copilăriei cu un program atractiv: solistele Gârneaţă Ariana, Huciu Andreea, Cătălina Bercaru, Adelina Ciubotaru, Andreea Călin, Sabina Ilie, Răşcanu Teodora şi Livia Strat, alături de chitaristul Iulian Hârleşteanu vor încânta publicul cu farmecul muzicii vocale şi instrumentale. La final, reprezentanţii Şcolii Generale nr.28 „Mihai Eminescu” Galaţi vor oferi o reprezentaţie de dansuri populare, cântece şi dansuri sportive şi moderne, interpretate de Comănescu Daria, Briana Andrei, Daria Alexandru, Amariei Gabriela, precum şi de câteva grupuri de şcolari de la aceeaşi unitate de învăţământ.

Trebuie precizat faptul că spectacolul „1 iunie – Sărbătorim copilăria !” va fi prezentat de elevii Maria Enache şi Ene Vlad de la Şcoala Generală nr.28 „Mihai Eminescu” Galaţi.

„Este ziua lor şi vrem să oferim copiilor un spectacol de cântece şi dansuri într-un cadru plăcut şi relaxant. Mulţumim colaboratorilor noştri care ne ajută la acestă manifestare şi invităm toţi copiii, alături de părinţi să ia parte la sărbătoarea copilăriei din 1 iunie 2013, la Grădina Botanică,” a declarat Emil Strungă – managerul Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi.

De 1 iunie, toţi copiii beneficiază de intrare gratuită la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi ! Pentru adulţi, preţul uni bilet de vizitare este de 6 lei / persoană. Programul de vizitare în data de 1 iunie 2013 este în intervalul 10.00 – 20.00.

copilaria

                                                                                                                                                               

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.